Ağabey Belediye Olacağız

Ağabey Belediye Olacağız

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mart 2019 13:04
Ağabey Belediye Olacağız

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Isparta’nın merkez kasaba ve köylerini belediyecilik hizmeti anlamında merkezden ayrı tutmadıklarını belirterek “Hepsinin ağabey belediyesi biz olacağız” dedi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, merkez Kuleönü beldesine giderek partisinin belediye başkan adayı Nuri Erdoğan’a destek istedi. Kuleönün’de meşaleler ve havai fişeklerle karşılanan Başdeğirmen’e belde halkının ilgisi büyüktü.

Kuleönü AK Parti seçim iletişim merkezinde konuşan Başdeğirmen, “31 Mart yeni bir dönemin başlangıcı olacak. 5 yıl boyunca görev alacak belediye başkanlarını, meclis üyelerini ve muhtarları seçeceğiz. 1988 yılından beri ben Kuleönü’yle irtibat halindeyim. Hatta beni bazıları buralı bilir. Isparta’da 44 mahallemiz var. Tabi 45’incisi Kuleönü, 46’ncısı Sav, 47’ncisi Küçük Hacılar bu şekilde gidiyor. Yani biz merkez kasaba ve köylerimizi ayırmıyoruz. Buraların ağabey belediyesi olarak hep birlikte buralara da hizmet edeceğimizi söylüyoruz. Kuleönün’de Nuri Erdoğan’ı başkan seçtiğinizde Isparta Belediyesi ile işbirliği içinde bu beldemiz belediyecilik hizmetinde layık olduğu yere gelecektir. İl Özel İdaremiz köylere her türlü hizmeti yapıyor. Kalan eksiklikler neyse fikir birliği içinde onları da biz tamamlayacağız. AK Parti bayrağının Kuleönü’nde göndere çekilmesi lazım. O yüzden benim bir oyum var kullanırım tamam demek yerine kafası karışık olan, kararsız olan eş dost kim varsa onları ikna etmek hepimizin görevi. Sadece bu da yeterli değil, Isparta’da oturan eşlerinizi, dostlarınızı da arayıp bizlere destek istemeniz gerekiyor. Çünkü bu mesele memleket meselesi, bu Başdeğirmen, Nuri Erdoğan meselesi değil. Biz Isparta’yı bir adım ileri götürmek istiyoruz. Eğer Isparta bir adım öne giderse Türkiye ileri gider. Biz göreve geldiğimizde vatandaşlarımızın emrinde olacağız. Vatandaşımızın istifade etmeyeceği hiçbir işe vakit ve nakit ayırmayacağız. Bunun vebalinin ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz. 100 gündür sahadayız vatandaşlarımızı dinliyor onların fikirlerini proje haline getiriyoruz. Göreve geldiğimizde vermiş olduğumuz sözleri tek tek yerine getirmeye başlayacağız. Biz Kuleönü’nü Isparta’dan ayırmayız. Buranın ihtiyaçlarının giderilmesi için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

BAŞDEĞİRMEN’DEN MHP’NİN SEÇİM
BÜROSUNA NEZAKET ZİYARETİ
AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, buradaki konuşmasının ardından Kuleönü AK Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Erdoğan ile birlikte , MHP’nin Belediye Başkan Adayı Sezayi Çakır’ın seçim bürosuna nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Başdeğirmen, burada Çakır’a ‘Hayırlı olsun diyerek’ başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum