Ağaçları Kesip, Kulübeyi Yaktılar

Ağaçları Kesip, Kulübeyi Yaktılar

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2016 10:41
Ağaçları Kesip, Kulübeyi Yaktılar

Şarkikaraağaç ilçesinde girdikleri bahçede motorlu testereyle meyve ağaçlarını kesip kulübedeki mutfak tüplerini ateşe vermeye çalışan çocuk yaşta 2 şüpheli yakalandı. Kulübedeki yangını ise itfaiye söndürdü.

Şarkikaraağaç çevreyolu üzerinde Rıfat Ayvacı’ya ait bahçeye dün saat 13.30 sıralarında giren çocuk yaşta 2 şüpheli, motorlu testereyle meyve ağaçlarına zarar verdi. Daha sonra bahçe kulübesindeki iki mutfak tüpünün altına odun koyarak ateşe veren şüpheliler kaçarken çevredekiler tarafından fark edilerek yakalandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve Şarkikaraağaç Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi. Kulübedeki yangın itfaiyenin müdahalesi sonrası söndürülürken, R.S.(15) ve S.Y.(16) olduğu belirlenen şüpheliler ise polise teslim edildi. Daha önce de çeşitli suçlardan sabıkalı olduğu belirtilen şüpheliler gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.