Ağaçtan Düşen Yaşlı Adam Yaşamını Yitirdi

Mısırlı köyünde ağaç budadığı sırada merdivenden düşerek ağır yaralanan şahıs tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2014 11:12
Ağaçtan Düşen Yaşlı Adam Yaşamını Yitirdi

Yalvaç ilçesine bağlı Mısırlı köyünde bahçesinde bulunan ağaçları budamak isteyen 83 yaşındaki Hüseyin Doğan altındaki merdivende dengesini kaybederek düşmesi sonucu ağır yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve ameliyata alınan şahısın kaburga kemiklerinin kırılarak aciğer ve karaciğerine zarar vermesi sonucu yaşamını yitirdiği haber verildi.

Oldukça sağlıklı görünen ve çiftçilik yapan Hüseyin Doğan’ın tarla ve bahçe işlerini kendi imkanları ile yapabildiğini ve olay günü de bahçede bulunan iğde ağaçlarını budamak üzere gittiği bildirildi. Üç ayaklı merdivene çıkarak ağaçları budamaya çalıştığı sırada bir anda dengesini kaybederek toprak zemine düşen şahıs yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı.

Antalya’ya sevk edilen ve Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınan yaralının omuriliğinin zedelendiği ayrıca kaburga kemiklerinin kırılması sonucu akciğer ve karaciğerde tahribata neden olduğu tespit edildi. Hastanede ameliyata alınan Hüseyin Doğan tedavisi sürerken yaşama tutunamayarak vefat etti.

Cenazesi Antalya’dan getirilen Hüseyin Doğan Salı günü köyünde toprağa verildi.

Çınaraltı Gazetesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.