Ağaçtan Düştü Öldü

Ağaçtan Düştü Öldü

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ekim 2015 13:07
Ağaçtan Düştü Öldü

Yalvaç ilçesinde üzücü bir olay meydana geldi. Haftasonu tatilini değerlendirmek ve bahçesinde bulunan cevizleri toplamak amacıyla Hisarardı köyüne giden 65 yaşındaki Halil Bakı, ağaçtan düşme sonucu yaşamını yitirdi.

Ailesi ile birlikte Pazar günü öğleden sonra bahçeye giden şahıs ağaca çıkarak uzun sırıkla cevizleri çırpmaya başladı. Bir anda dengesini kaybederek yaklaşık 3 metre yüksekten omuzu üzerine düşen şahıs amblansla hastaneye kaldırıldı.

Hastanede ilk müdahalesi yapılan yaralının iç kanaması olduğu söylenerek ambulansla Isparta’ya sevkinin yapıldığı haber verildi. Yolda yeniden fenalaşan Halil Bakı’nın durumunun ağırlaşması üzerine Yalvaç Devlet Hastanesine geri getirildiği bu esnada kalbinin durduğu ve yapılan müdahaleye rağmen yaşama döndürülemediği ileri sürüldü.
Yalvaç’ta çilingirlik ve bisiklet tamirciliği yapan Halil Bakı’nın cenazesi dün ikindi namazının ardından Müderris Mezarlığında toprağa verildi.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.