AGD’den Peygambere Sevgi Sınavı

Anadolu Gençlik Derneği, geleneksel hale getirdiği Peygambere Sevgi Sınavı (PSS)’yi bu yıl da düzenliyor. Sınavda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verilecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Nisan 2013 16:19
AGD’den Peygambere Sevgi Sınavı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Isparta aŞubesi geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Peygambere Sevgi Sınavı (PSS) düzenliyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AGD Ortaöğretim Komisyonu Başkanı Mustafa Başgül, “Geçen yılda yaptığımız gibi Kutlu Doğum Haftası’nda Isparta’daki tüm liselilerimize yönelik Peygambere Sevgi Sınavı (PSS) yapmaktayız. Amacımız liseli kardeşlerimizin Kutlu Doğum Haftası’na kadar Peygamber Efendimizi tanımalarına vesile olabilmek. Öğrencilerimiz Mahmut Toptaş Hoca’nın “Modern Hayatta Nebevi Mücadele” kitabından sorumlu olacaklardır. Sınav içeriği olarak sınav yüzde 80’i modern hayatta Nebevi Mücadele kitabından, yüzde 20 de Genel İslam Kültürü içerikli olacaktır” dedi.

Başgül, sınavda dereceye girecek olan öğrenciler için çeşitli ödüllerin verileceğini de kaydederek “Sınavda 1. olan öğrencimizi umreye gönderiyoruz; 2. öğrencimizin 1 yıllık dershane ücretini ve çeyrek altın, 3. öğrencimize de 1 yıllık dershane ücretini karşılıyoruz” dedi.

Başgül “Son başvurular tarihi 16 Nisan olup sınav 20 Nisan cumartesi günü merkez ve ilçelerdeki okullarda yapılacaktır. Sınav sonuçları 24 Nisan kitabın yazarı Mahmut Toptaş’ın katılımıyla Süleyman Demirel Kongre salonunda yapılacak olan Kutlu Doğum programında açıklanacak ve ödülleri teslim edilecektir” şeklinde bilgi verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum