Ağlasun MYO’dan Yalvaç'a Gezi

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Ağlasun Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri Yalvaç'a gezi düzenledi.

Yayınlanma:
Ağlasun MYO’dan Yalvaç'a Gezi

Yalvaç’ın tarihi, kültürü ve doğası ile mükemmel bir ilçe olduğunu söyleyen Yüksek Okul Müdürü Doç.Dr. Kadir Şeker ;’Medeniyetlere ev sahipliği yapan Yalvaç ilçemizi öğrencilerimize gezdirmek bir yalvaçlı olarak benim için onur ve gurur verici. Öğrencilerimizin Yalvaç’ı gezdikten sonra hayran kalacaklarına inanıyorum diyerek Belediye Başkanı’na hayırlı olsun dileklerini iletti.

Öğrencilere hoş geldiniz diyerek onlarla sohbet eden Başkan Tütüncü ise ‘ Siz değerli öğrencilerimizi Yalvaç’ta ağırlamaktan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. İlçemiz sosyal, kültürel ve ekonomik olarak Isparta’nın en büyük ilçesidir. Bizler yerel yöneticiler olarak ilçemizin daha da gelişmesi için çalışmalarımız devam ediyor diyerek öğrencilere Yalvaç hakkında bilgiler verdi.

Yüksek Okul Müdürü tarafından Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü’ye çeşitli hediyeler takdim ederken, Yalvaç Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından öğrencilere bilgilendirme broşürleri verildi.

Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından Ağlasun MYO ekibini, Yalvaç Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür V.Ercan Kafafçı Antik Kent, Müze, Kılıçarslan Kampüsü, Görgü Mahallesi Koruma Alanı, Mustafa Bilgin Sanat evi, Keçe evi gibi birçok kültürel ve tarihi yerler gezdirilerek öğrencilere bilgiler verdi.

Gezinin sonunda ise Çınaraltında hep birlikte çaylarını içen öğrenciler Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü başta olmak üzere Yalvaç Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür V.Ercan Kafafçı ve tüm Yalvaç halkının misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek Yalvaç’a hayran kaldıklarını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.