Ağlasun’da Panik Sürüyor!

Depremin merkez üssü Ağlasun’da en çok hasar Bala Mahallesinde meydana geldi. Bazı kerpiç evlerin duvarları göçtü bazıları ise çatladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ağustos 2014 23:00
Ağlasun’da Panik Sürüyor!

Ağlasun’da büyük depremin ardından meydana gelen artçı sarsıntılar nedeniyle vatandaşlar evlerine giremiyorlar. Geceyi sokakta geçirecekler.
Depremin ardından Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’de ilçeye geldi. Ağlasun Belediye Başkanı Aydın Kaplan ile ilçeye gelen Ercengiz, hasar gören evleri incelediler.

Ağlasun Belediye Başkanı Kaplan, “İlçemizde meydana gelen depremde büyük ölçüde maddi hasar oluşmuştur. Şu anda Ağlasun Devlet Hastanesinde deprem anında kriz geçiren 7kişi tedavi altına alındı. İlk gelen bilgiler bu şekilde. Köylerle irtibat kurmaya çalışılıyor” dedi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise “Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın. Depremin merkez üssünün Ağlasun olduğunu öğrendiğim an ilçeye hareket ettim. Çok şükür can kaybı olmadığı sadece maddi hasar ve deprem anında şoka girip tedavi altına alınan vatandaşlarımız olduğunu öğrendim. Büyük geçmiş olsun” diye konuştu.

Ali Çevikbaş - Mehmet Erçakır / DHA

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum