Ahırda Seçmen İddialarına Cevap Verdi

Merkez İlçe’ye bağlı Güneyce’de ‘köyde yaşamadığı halde’ 50 kişinin Seçmen Kütüğü’ne yazıldığı iddialarına cevap veren köy muhtarı Korkmaz, “İftira atmanın manası yok” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2014 11:12
Ahırda Seçmen İddialarına Cevap Verdi

Suçlanan taraf Güneyce Köyü Muhtarı Yaşar Korkmaz, muhalefet grubunun ortaya attığı iddianın abartılı olduğunu söyledi. Köy’de Seçmen Kütüğü’nde 2 adet hata yapıldığını tespit ettiklerini kaydeden Korkmaz şöyle dedi: “O hatayı da ben yapmadım. Benim müdahalem yok. O hata her nasıl oluştu ise Yasal yollardan düzeltilir. İftira atmanın manası yok.”

2009: SEÇMEN: 298
2014: SEÇMEN: 305
Muhalif tarafın, ‘ahır’, ‘virane’, ‘oturulmayan, kapı- penceresi olmayan’ ‘camları kırık’ yerlerde 50 kişi yaşıyor gösterildi’ şeklindeki iddialarına rakamlarla yanıt veren Muhtar Yaşar Korkmaz, rakamlarla yanıt verdi:
“2009’da Güneyce’de oy kullanan kişi sayısı 298
30 Mart 2014’te oy kullanacak kişi sayısı ise 305
Muhalif tarafa sesleniyorum: Hani, nerede 50 kişi?
Rekabete evet. Siyaset yarışına evet…
Hizmet yarışına evet…
Ama iftiraya hayır
Ben 2 dönemdir Muhtarlık yapıyorum
30 Mart’ta da adayım. Kesinlikle seçim kazanmak için hayali bir iş yapmadım. Söylediğim gibi 2 kişi o şekilde tespit edildi.
Bunu ben yapmadım. Yasal yollardan sorun çözülür. İftira atmanın manası yok.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.