Ahmet Adar: ' Isparta Adına Üzgünüz'

Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Vali Ali Haydar Öner’e veda ziyaretinde bulunarak atamadan duyduğu üzüntüyü ifade etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Aralık 2010 15:51
Ahmet Adar: ' Isparta Adına Üzgünüz'

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Meclis Başkanı Nuri Selçuk, Başkan Yardımcısı Mustafa Özdemir ve Genel Sekreter Hüsnü Tekeli, Vali Ali Haydar Öner’e veda ziyaretinde bulundu.

Ticaret Borsası Başkanı Adar, 2 yıldır uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirterek Vali Öner’e verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti. Bu atamayı Isparta adına bir kayıp olarak değerlendirdiğini ve bundan dolayı üzüntüsünü ifade ettiğini kaydeden Borsa Başkanı Adar, Vali Öner’e yeni görev yerinden başarı dileklerini iletti.

Vali Öner de Isparta’da kalma planının Temmuz 2013 olduğunu ancak valilikle ilgili değerlendirmenin farklı olabileceğini söyledi. Bu karardan ötürü saygılı olduğunu belirten Öner, “Ticaret Borsamızla birlikte 2 yılda çok önemli çalışmalara imza attık. Bu çalışmalara ben bizzat şahidim. Isparta’ya hizmet anlamında çok güçlü ve başarılı projeler geliştiriyorsunuz. Nitelikli projeler hayata geçiriliyor. İnşallah çalışmalarınız aynı hızla devam edecektir” diye konuştu.

Ticaret Borsası heyeti Vali Ali Haydar Öner’e minyatür halı ile Beşiktaş’ı simgeleyen kartalın bulunduğu halı portresi hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.