Ahmet Aydemir Başkan Günaydın'ı Yalanladı

Günaydın’ın açıklamalarına AK Partili Belediye Meclis Üyesi Ahmet Aydemir tepki gösterdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ekim 2011 10:59
Ahmet Aydemir Başkan Günaydın'ı Yalanladı

Isparta Belediyesi’nin kanalizasyon ve su hattı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Biz bu çalışmalarımızı belediyemizin öz kaynaklarıyla gerçekleştiriyoruz. Devletten de yardım almıyoruz” ifadelerini kullanmıştı. Günaydın’ın bu açıklamalarına AK Partili Belediye Meclis Üyesi Ahmet Aydemir tepki gösterdi.

Çevre ve Orman Bakanlığı’nın kanalizasyon ve su hattı çalışmaları için Isparta Belediyesine 2 milyon 750 bin lira karşılıksız hibe kredi sağladığını ifade eden Aydemir, “Bu durumu Nisan ayındaki meclis tutanakları yalanlıyor” dedi.

Aydemir konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Belediye Başkanı Sayın Günaydın’ın açıklamalarını izledim. Devletten yardım almadığını ve belediyenin öz kaynaklarıyla çalışmaları yaptığını söylüyor. Bu durumu Nisan ayında yapılan meclis tutanakları yalanlıyor. Şöyle ki Çevre ve Orman Bakanlığı Karaağaç, Davraz, Piri Mehmet, Yayla, Çelebiler, Sidre, Bahçelievler Mahalleleri ile Özkanlar Kavşağı ve Gülpetek Sanayi Sitesinin yağmur suyu şebeke hatları ile kanalizasyon hatlarının yapılması için Belediye’ye toplada 2 milyon 750 bin TL karşılıksız hibe kredi göndermiştir. Bu meclis tutanaklarına geçmiştir. Bunu yok saymak hem de başkanlığını yaptığı mecliste bunun görüşülmesini görmemek benim yönetim ve idari anlayışıma ters düşmektedir.”

"Isparta zarar görüyor"

Temeli atılan Etnografya Müzesi ile inşaatı yılan hikâyesine dönen Ticaret ve Kültür Merkezi’nin hala bitirilemediğini vurgulayan Belediye Meclis Üyesi Aydemir, “Temeli atılan Halı Kilim Müzesi hala bitirilemedi. Gerçi şimdi ismi Etnografya Müzesi oldu. Bunun için yapılan gül heykelleri depolarda çürüyor.Ticaret ve Kültür Merkezi Ekim ayında bitirilecekti. O da bitirilemedi. Bu durum Isparta’ya zarar vermektedir” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum