Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi’nde ‘Kariyer Günleri’

Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi’nde ‘Kariyer Günleri’

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mart 2018 11:54
Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi’nde ‘Kariyer Günleri’

İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker, Müdürlük ve Üniversiteler ile Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi işbirliği ile düzenlenen ‘Kariyer Günleri’nin başladığını belirterek; “Burada amacımız, gelecekte üniversite öğrencisi olacak olan lise öğrencilerine üniversiteleri tanıtmak” dedi. 

Isparta Lise öğrencileri için 20 üniversitenin katılımıyla tanıtım ve kariyer günlerini Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi Spor Salonunda başladı. 

Önceki gün Okulun çok amaçlı Salonunda gerçekleştirilen Kariyer Günleri açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker de katıldı. Müdür Çöker, programda yaptığı konuşmada, ‘Doğru Öğrenci, Doğru Tercih’ sloganıyla gerçekleştirdikleri Kariyer Günlerinde amaçlarının gelecekte üniversite öğrencisi olacak olan lise öğrencilerine üniversiteleri tanıtmak olduğunu belirterek; “İlk etkinlikten itibaren, kıymetli üniversitelerimizi hedef kitlesindeki öğrencilerle, aday öğrencileri de hayallerindeki üniversiteler ile bir araya getiriyoruz.

“ÖĞRENCİLERİMİZ MERAK ETTİĞİ HER ŞEYİ BURADA SORUP ÖĞRENEBİLİR” 

Üniversitelerin Kariyer Günlerine katılımını sağlayan Unilook Türkiye yetkilisi de konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Aklında birçok soruyla gelen aday öğrencilerin, burada tüm sorularına cevap bulması ve mutlu ayrılması, katılımcı üniversitelerimizin memnuniyeti, mutluluğu Unilook Türkiye olarak bizim en önemli görevimizdir. Gerçekleştirdiğimiz ‘İlkbahar ve Sonbahar’ etkinliklerimiz, siz değerli iştirakçilerimizin destekleriyle öngörülen en yüksek katılımla tamamlanarak, oldukça başarılı geçmiştir. 

“BU ETKİNLİKLER GELECEĞE IŞIK TUTUYOR” 

Mizyal Tanıtım ve Organizasyon tarafından ilki 2015 yılında düzenlen Unilook Türkiye Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri Eğitim sektöründe ki yurt içi ve yurt dışından birçok üniversiteleri bir araya getirmiş olup 20 bine yakın üniversite öğrenci adayını ağırlamıştır. Etkinlikler süresince sektörün duayen isimlerinin ağırlandığı konferans ve söyleşiler ile üniversite öğrenci adaylarının geleceğine ışık tutmuştur. Unilook Türkiye Üniversite Tanıtım ve Tercih Günlerinin yapıldığı illerde İl Milli Eğitim Müdürlükleri ile hareket ederek sektöre hizmet vermektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum