Ahmet Tural Belediyecilik Dersi Verdi!

Ahmet Tural Belediyecilik Dersi Verdi!‘Benim Vatandaşımın Kullanamadığı Yer Sosyal Tesis Olmaz’

Yayınlanma:
Ahmet Tural Belediyecilik Dersi Verdi!

İYİ Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Davrazkent’te vatandaşlara seslendi. Tural, “Bazıları sosyal tesis yaptığını sanıyor. Üstünü düğün salonu yapmış kiraya vermiş, benim vatandaşımın kullanamadığı yer sosyal tesis olmaz” dedi.

İYİ Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Vatan Mahallesi’nde Davrazkent sakinleriyle bir araya geldi. Isparta’nın sorunlarını bildiğini ve göreve geldiği andan itibaren şehirdeki değişimi herkesin göreceğini müjdeleyen Tural, altyapı ve trafik sorununun çözüme kavuşması için acil bir eylem planı hazırladıklarını kaydetti. Başkan Tural, “Mahallelerde altyapıda ciddi sorunlar var. Göreve geldiğimizde bütüncül bir yaklaşımla altyapıya eğilip şehrin 50 yılına hitap edecek altyapı yenileme çalışmalarını yapacağız” dedi.

KOKU SORUNUNU BİZ BİTİRİRİZ

Şehrin kronikleşen koku sorununa da değinen Tural, vatandaşların “belediye başkanı, koku sorunu bitti diyor, ama hala sorun devam ediyor” şeklindeki eleştirisini de haklı buldu. Tural, “Burada belediye açıktan akan suyu kapalı büze alarak 5 kilometre öteye taşıdı, koku sorunu bitti dendi. Ama bitmedi. Bakın orada Deri OSB var. Arıtmanın çalışmamasından kaynaklı sıkıntılar var. Burada Deri OSB’yi günah keçisi ilan etmek çözüm değil.

Burada belediyenin arıtması da var ama ileri arıtma değil. Buradan akan atık su Karacaören barajına akıyor. Orası Antalya’nın içme suyu kaynağı ama Antalya buradan su alamıyor. Göreve geldiğimizde Antalya’yı da paydaşımız yaparak, AB fonlarından destek alarak bu bölgede hem şehrin hem de Deri OSB’yi kapsayan bir ileri arıtma tesisini hayata geçireceğiz” dedi.

DÜĞÜN SALONUNU BELEDİYE İŞLETECEK

Sosyal tesislerin bir şehir için çok değerli yatırımlar olduğunu söyleyen Tural, mahallelere çok amaçlı sosyal tesisler kazandıracaklarını, işletmeciliğini de belediyenin yapacağını müjdeledi.

Tural açıklamasında şunlara yer verdi; “Bazıları sosyal tesis yaptığını sanıyor. Üstünü düğün salonu yapmış kiraya vermiş, benim vatandaşımın kullanamadığı yer sosyal tesis olmaz. Biz mahallelere çok amaçlı sosyal tesis yapacağız. Düğün salonu yapacağız ama belediye olarak biz işleteceğiz. Altında hanım kardeşlerimiz için kurslar düzenlenecek. Mini kafeteryalar olacak. Öğrenciler için mini kütüphaneler olacak. Zemin katta da ihtiyaç duyulan belediye hizmet birimleri, ATM ve ihtiyaca göre yer altı otoparkları yapılacak”

AFET YÖNETİM MERKEZİ

Isparta’nın afete karşı hazırlıklı bir şehir olması için de canla başla mücadele edeceklerini dile getiren Tural, “Belediye bünyesinde afet yönetim merkezi oluşturacağız. Olası afetlere karşı tedbirler alınacak. İşte bir kar yağdı belediyenin eli ayağına dolandı ne yapacağını bilemedi. Bizim idaremizde bu manzaralara son.” ifadelerini kullandı.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.