Ahmet Tural Göller Birliği Başkanı Oldu

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural Göller Birliği Başkanlığına getirildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ekim 2011 15:58
Ahmet Tural Göller Birliği Başkanı Oldu

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Burdur Göller Birliği'nde beklenen görev değişimi gerçekleşti.

Bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında, Başkan Recep Kalkan görevi bıraktı. Yerine Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural getirildi. Bölge Birliği'nin iki Başkan Vekilliği ise Antalya'dan oluştu.

Göller Birliği Başkan Vekilliklerine Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bolat Ünsal ve Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durali Kolpak getirildi.

Görev değişiminden sonra bir açıklama yapan Kepez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Göller Birliği Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Sevimçok, “Göller Birliği'nde temsilde adalet sağlanamadığı gerekçesiyle 3 ay önce yapılan seçimde aday olmuştuk. Ancak, bu kuruma uzun yıllar hizmet veren Recep Kalkan başkanımızın kısa bir süre sonra görevi bırakacağının sözünü vermesi üzerine, kendisine destek vermiş ve adaylıktan çekilmiştik. Şimdi Recep Kalkan Başkanımız verdiği sözün yerine getirmesi bizleri mutlu etmiştir” dedi.

Sevimçok, “Bölgemize daha iyi hizmet sunulabilmesi için yönetimin adil bir şekilde oluşması gerektiğini savunmuştuk. Biz makam mevki peşinde değiliz. Şimdi başkanlığı Ahmet Tural arkadaşımız yürütecek. Ancak iki Başkan Vekilliği, yönetim ve denetim kurulunun büyük bölümünün Antalya'daki arkadaşlarımız yürütecek. Bu yönetim kadrosu mücadeledeki haklılığımızı ve sonuca ulaştığımızı ortaya koymuştur” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.