Ahmet Tural Yeniden Bölge Birliği Başkanı

Antalya, Isparta ve Burdurlu EKK Başkanların desteğini alan Ahmet Tural Bölge Birliği Başkanı seçildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mayıs 2012 10:26
Ahmet Tural Yeniden Bölge Birliği Başkanı

Esnaf Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği'nin Cumartesi günü yapılan seçimleri neticesinde 45 kooperatiften 126 delegenin oy kullandığı seçimlerde Isparta Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural başkanlık görevine seçildi.

Bilindiği gibi, 26 Nisan tarihinde yapılan ve Antalya, Burdur, Isparta ve Afyonkarahisar bölgesinden 33 kooperatif başkanının katıldığı istişare toplantısında, ittifakla Bölge Birliği başkan adaylığına Ahmet Tural'ın adaylığına tam destek kararı çıkmıştı.

Bu doğrultuda, önceki gün yapılan genel kurulda Başkan Tural aldığı destekle başkanlık görevine getirildi.

Ahmet Tural, kongrede yaptığı konuş-mada, Bölge birliğinde bozulan birlik ve beraberliği yeniden sağlayacağını belirterek; Artık söylem zamanı bitmiş, icraat zamanı başlamıştır.

Bizim adaylığımız herhangi birine rakip olmak ya da bölmek amacıyla değil, bütünlüğümüzü ve Bölge Birliğimizin içerisinde huzurun, güvenin, birlik -beraberliğin tesisini sağlamak için var. Bölge Birliğimiz huzur, birlik ve beraberliğin bozulmasına asla müsamaha göstermeyiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.