Ahmet Tural'a Antalya'dan Rakip Çıktı

Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durali Kolpak, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Göller Bölge Birliği Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Nisan 2012 10:48
Ahmet Tural'a Antalya'dan Rakip Çıktı

Antalya Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durali Kolpak, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Göller Bölge Birliği Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Kolpak, düzenlediği basın toplantısında, yıllardır Isparta ve Burdur'un başkanlık için aday olduklarını kaydederek, artık sıranın Antalya'ya geldiğini söyledi.

Göller Birliği Başkanlığı'nın Antalya'dan yönetilmesi gerektiğini savunan Kolpak, ''Göller Bölge Birliği'ne bağlı 45 kooperatifin 20'si Antalya bölgesi'nde bulunuyor. Antalya'da 12 bin civarında esnafa 312 milyon lira kredi kullandırılırken, Burdur, Isparta ve Afyonkarahisar toplamında 2 bin 779 esnafa verilen kredi sadece 51 milyon lira kadardır'' dedi.

Geçen yıl Ekim ayında Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Göller Birliği Başkanlığı'na Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural getirilmişti.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Göller Birliği Başkanlığı Kongesi 5 Mayıs'ta yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.