Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Gün Sayıyor

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Gün Sayıyor

Yayınlanma:
Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Gün Sayıyor

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü hizmet binası yenilendi. İl Müdürü Yakup Kütük, şuanda çevre düzenlemesi ve binada son rötuşların yapıldığını belirterek, “Bayramdan sonra yeni binamıza taşınıp orada hizmet vermeye başlayacağız” dedi. 

 

Yıllardır Hastane Caddesinde ve Çocuk Yuvasının olduğu yerdeki eski binalarda hizmet veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü nihayet yeni ve modern bir hizmet binasına kavuşuyor. 

KÜTÜK; “BAKANLIĞIMIZ YENİ HİZMET 

BİNASI TALEBİMİZİ OLUMLU KARŞILADI” 

İhalesi 10 Aralık 2015 tarihinde yapılan söz konusu hizmet binasının bodrum, zemin ve üzeri 4 kat olmak üzere toplam 6 kattan oluştuğunu ifade eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “Bilindiği gibi ilimizde müdürlüğümüze ait bir hizmet binası yoktu. Bu doğrultuda iki yıl önce yaptığım çalışmalar neticesinde durumu Bakanlığımıza ilettim. Bakanlığımız da Isparta İl Müdürlüğü hizmet binası yapımı için gerekli ödeneği gönderdi ve 2015 yılının Aralık ayında ilk somut adımı atarak Bakanlığımızdan sağlanan ödenek ile 10 Aralık'ta yeni hizmet binamızın ihalesini yaptık ve akabinde ihaleyi kazanan firma da inşaat çalışmalarına başladı.

“BAYRAMDAN SONRA YENİ 

HİZMET BİNASINA TAŞINACAĞIZ” 

Kapatılan Çocuk Yuvası'nın bulunduğu alan üzerinde yapılan modern hizmet binasının uygulama ihalesini İl Özel İdaresi gerçekleştirdi. Yeni hizmet binamız, planlandığı gibi 2 yılda tamamlandı ve çok zengin işleve sahip duruma geldi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak bayramdan sonra yeni hizmet binamıza taşınarak orada hizmet vermeye başlayacağız.

Amacımız birey, aile ve toplum refahını artırmak amacıyla dezavantajlı kesimler öncelikli olmak üzere tüm toplumu hedefleyen katılımcı anlayışla, adil ve arz odaklı bir anlayışla hizmet vermektir. Eski Çocuk Yuvası kampüsü içindeki yeni binamız Isparta’nın merkezinde olması nedeniyle şehrin her noktasından tek bir araçla ulaşılabilecek bir noktada olması açısından önemlidir. Binada donanımlı ferah odalardan oluşan bir yapı ile hizmet alan vatandaşlarımız daha sağlıklı bir ortamda hizmet alma imkânına kavuşacaklar hem de çalışanlarımız daha sağlıklı bir şekilde hizmet verecekler” dedi. 

YENİ HİZMET BİNASI 

OSMANLI MİMARİSİNDE YAPILDI 

Osmanlı ve Selçuklu mimari stilinin modern bina stiliyle birleştirilmesi sonucu elde edilen yapı içerisinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü binasında Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü de yer alacak. Bodrum, zemin ve 4 kat olmak üzere toplamda 6 katlı olarak yapılan binanın son katında yemekhane, dinlenme salonları ve teras yer alırken toplamda binanın içerisinde 100 oda bulunuyor. Binada ayrıca sosyal amaçlı olarak kullanılacak konferans salonu da yer alıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.