Aileler Apart Fiyatlarından Şikayetçi

Aileler Apart Fiyatlarından Şikayetçi

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2017 13:12
Aileler Apart Fiyatlarından Şikayetçi

Yalvaç’ta Süleyman Demirel Üniversitesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren 4 yüksekokulda geçtiğimiz hafta kayıt telaşı vardı.

E-devlet üzerinden kayıt yapma imkanı bulunmasına karşın, birçok öğrenci ve ailesi Yalvaç’a gelerek yüzyüze kayıt yaptırmayı tercih etti. Öğrenci ve ailelerin bu tercihinde en önemli etken, okul açıldığında kalacak yer sorunu yaşamamak için şimdiden araştırma yapma oldu. Bu araştırmaları sırasında iki sorunla karşılaştıklarını belirten öğrenciler ve aileleri, “Bunlardan ilki kalınabilecek yerlerle ilgili kalitenin düşük olması. Özellikle yurtlar oldukça yetersiz. Diğer yandan, daha önemli sorun da fiyatlar. Fiyatlar oldukça pahalı. Büyükşehirlerdeki apart ve yurt fiyatlarından bile pahalı yerlerle karşılaştık. Yalvaç güzel bir yer ama, en çok tereddüt ettiğimiz husus, özellikle barınma sorunu oldu. Hem standartlar düşük hem de fiyatlar inanılmaz fahiş.” değerlendirmelerinde bulundular.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.