Ailesinin İhbarından Sonra Cesedi Bulundu

55 yaşındaki Bahri Tunç, Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki bir ağaca kendini iple asarak yaşamına son verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2012 22:19
Ailesinin İhbarından Sonra Cesedi Bulundu

Isparta'da oturan ailesinin, Bahri Tunç için Isparta Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp ihbarında bulunduğu ortaya çıktı.

Antalya'da 55 yaşındaki Bahri Tunç, Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki bir ağaca kendini iple asarak yaşamına son verdi.

Olay, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin gelen ve giden yolcu peronları arasındaki ağaçlık bölümde gerçekleşti. Isparta'dan geldiği belirlenen Bahri Tunç, yayaların girişinin yasak olduğu bölümde kendisini ağaca iple astı. Ancak bir süre sonra ip koparak, ceset yere düştü. Saat 07.00 sıralarında otobüsle terminale gelen bir yolcu tarafından fark edilen Tunç için olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri, Bahri Tunç'un çoktan öldüğünü belirledi.

Polis, Bahri Tunç'un cebinde, intiharından kimsenin sorumlu olmadığının yazılı olduğu bir mektup buldu. Yapılan incelemenin ardından Bahri Tunç'un cesedi, otopsi yapılmak üzere Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.