ajan32 özel haber Gelendost

Isparta’nın Gelendost İlçesi’nde 5 yaşındaki Ali Sağlam elma bahçesinde traktör altına kalarak can verdi. İşte yürekleri yakan haberin detayları…

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ekim 2012 10:46
ajan32 özel haber Gelendost


Isparta’nın Gelendost İlçesi’nde elma bahçesinde akıllara durgunluk veren bir kaza meydana geldi. 5 yaşındaki minik Ali, babasının kullandığı traktörün altında can verdi.

Ajans32 muhabirinin Edindiği ilk bilgilere göre, Gelendost’ta elma toplayan Sağlam ailesi, her günkü gibi bugün de bahçede elma mesaisindeydi. Saatler 14:30 sularını gösterirken baba İlker Sağlam, 5 yaşındaki oğlu Ali’yi traktöre bindirdi. Traktörün hareket etmesiyle minik Ali düştü. Ali’nin düştüğünü fark etmeyen baba habersizce traktörü hareket ettirdi. Minik Ali traktörün altında kaldı.
Olay yerinden otomobille Gelendost Devlet Hastanesi’ne götürülen minik Ali’ye burada ilk müdahalesi yapıldı.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edilen Ali Sağlam’ın minik bedeni olanları kaldıramadı ve yolda hayata veda etti.ajansotuziki

Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Bora TÜFEKLİ
Ajans32 Haber Servisi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum