Ajans32 En Popüler Haber Platformu Bundle'de

Ajans32 En Popüler Haber Platformu Bundle'de

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Haziran 2019 11:06
Ajans32 En Popüler Haber Platformu Bundle'de

800 bini aşkın takipçisi ile 10 binden fazla yayıncıyı kullanıcısına sunan haber platformu Bundle yerel haber kategorilerinde Isparta'dan sadece Ajans32'ye yer verdi.

Bundle dünyanın dört bir yanından 10 bin’in üzerinde yayıncıyı kullanıcılara sunan bir içerik platformu. Yani tüm haber sitelerini tek bir uygulamada bulabiliyorsunuz.

Hem kullanıcının dilediği mecralardan kişisel bir haber akışı oluşturmasını sağlıyor hem de önemli son dakika gelişmelerini anlık bildirimlerle iletiyor. Gündem, teknoloji, spor, finans, eğlence, köşe yazarları gibi 22 farklı kategoriden ve Türkiye’de aklınıza gelebilecek her kaynaktan her gün on binlerce içerik Bundle’da yer alıyor.

Yerel haberlerde hızlı, objektif ve ilkeli bir yayın çizgisi izleyen ve 'Haberde Ciddiyet' sloganı ile okuyuıcularıyla buluşan www.ajans32.com Bundle'de yerel haber kategorisinde Isparta'yı temsil etmenin gururunu yaşıyor.

Tamamen Türk bir ekibin elinden çıkan Bundle, Almanya, Fransa, İngiltere ve Amerika’da da çok sayıda kullanıcıya sahip. Kullanıcı skoru 4.5 yıldız olan Bundle, Play Store tarafından geçtiğimiz yılın “En iyi haber uygulaması” seçildi ve App Store’da da haber kategorisinde editörün tercihi oldu.

Sizde hem Isparta, hem Türkiye hem de Dünyada olup bitenleri Bundle uygulamasıyla takip edebilirsiniz.


İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
https://bundlenews.co/tr/

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum