Ajans32 Haber

Başhekim Okutan'ın ardından yaşanan tartışmalara Mehmet Akol'dan Cevap geldi..

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Eylül 2011 17:08
Ajans32 Haber

Ajans32  Yönetimine;

Geçtiğimiz gün haber sitenizde "Okutan'ı Başbakan'a Şikayet Ettiler" başlığı ile yayınlanan haberde şahsıma bir takım iftiralar yöneltilmiştir.

Kamuoyunun doğru bir şekilde haberdar edilmesi için, aşağıda bulunan metnin cevap hakkımı kullanarak tarafsız bir şekilde yer almasını
Arz ederim..

Öncelikle şunu merak ediyorum; soruşturma aşamasında olan belge ve bilgiler sizin elinize kim tarafından verildi? Çünkü bu bilgiler soruşturma olduğu için sadece Sağlık Müdürlüğünde bulunan bilgilerdir. Ne yapılmaya çalışılıyor? Amaçlarına hala ulaşamadılar mı? Ayıp değil mi koskaca bir sağlık yetkilisinin bir şirket elemanıyla bu kadar uğraşması, elinde ki belgeleri ki bu o kişinin belgeleri değil koskaca bir sağlık kuruluşunun belgeleridir. Bu yaptığınız ne arkanıza aldığınız siyasete ne de insanlığa sığar. Kişilerin isimlerini kullanarak bilgi verme hakkını nerden alıyorsunuz?

Ya kim bunlar ya kim! Nerde yaşıyoruz biz, burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ!
Şimdi siz çok konuştunuz, biz sustukça tepemize çıktınız birazda ben konuşmak istiyorum. Hastanede birkaç ay öncesine kadar şeflik görevini yapan A. K. denen şahıs hastanedeki işine alkollü gelmesi, kameralara el kol hareketi yapması, EKMEK PARASI için işe gelen gariban Y.Ü. isimli bayanı döverek şunda davalık olan ve evli olan bir sekreterle beraber olması, altında çalışan elemanlara dışarıda görüşelim seni şu bölüme alırım demesi, (tıpkı Ş. hanımı temizlikten sekreterliğe aldırdığı gibi) elemanlara sigara alırsan seni aşağıya genel temizliğe indirmem demesi, birilerinden menfaati varsa onların hatalarına göz yumması ben S. Ö.’ın eşinin akrabasıyım bana kimse bir şey yapamaz. Ben istediğim saatte gelirim de giderim de diyen birinin, bunları bildiği halde arkasında duran şahsın (S. Ö.) hakkında neden bir şey yapılmıyor ve bunlar yetmiyormuş gibi S. T. isimli şahsın beni telefonla tehdit edip, yanına birkaç kişi daha alıp, benim mesai de çalıştığım anda hastanedeki odamın önüne gelip birilerinin fedailiğini yaparak, “Sen kimsin benim adamlarımı tehdit ediyormuşsun diyerek belindeki silahla odama kadar gelip ayağını denk al” demesi ve bunu benim üzerime gönderen şahıslar neyin peşinde?

Bu adamla ne çıkar ilişkileri var?
S. T. isimli şahıs ve şu anda hastanede çalışan birkaç kişiye bazı vaatlerle bazı yerlere günü birlik hastane hakkında ve şirket bilgileri hakkın da bilgi almayı neden bu kadar isterler?
Bundaki amaç ne?
Başkaları sütten çıkma ak kaşıkta başhekim mi tek kötü adam?
Ben miyim kötü adam!
Başhekim çıkıp da sen de şunu yaptın demedi, gazetelere televizyonlara konuşmadı, gazeteleri arayıp şu belgeleri yolluyorum yayınlayın demedi. Bazılarının da dediği gibi fındık kabuğunu doldurmayan nedenlerle karaladılar. Bütün bunlara ne gerek vardı? Bu kadar ortalığa dökmeye…
Zaten bir soruşturma var ve devam ediyor... Bekleyin görelim sonuçları daha fazla konuşmayın yeter artık!

Eğer bir gazete de daha ismimle ilgili bir haber yaptırırsanız bende hakkımı yasal yollarla arayacağım.
Şunu da belirtmek istiyorum; Ben sağlık müdürlüğüne soruşturmayla ilgili ifade vermeye gittiğimde bana ‘Buradaki suçlamaları başhekimin üzerine yık onun bilgisi vardı de, sen işin içinden sıyrıl buradaki hedef başhekim, sağlık müdürünün başhekimle savaşı, sen ifadeni o yönde ver’ diyen bir zihniyetten ne bekleyebiliriz ki?

Soruşturmanın seyri açısından konuya çok girmek istemiyorum ama vicdanen sadece şunu belirtmek istiyorum; adı geçen öğrenci çocuğun ve çalıştırılmasının Ramazan Okutan’la uzaktan yakından hiçbir ilgisi yoktur.
Buradaki birinci amaç başhekimi göndermekti, ikinci amaçta beni göndermek.

Hakkımızda hayırlısı olsun…

Mehmet AKOL
ŞİRKET SORUMLUSU


Konu İle İlgili Haberimiz için TIKLAYINIZ..

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
45 Yorum