Ajans32 ve Demokrat'tan Cesur'a Ziyaret

Ajans32 ve Demokrat'tan Cesur'a Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Kasım 2019 13:05
Ajans32 ve Demokrat'tan Cesur'a Ziyaret

Demokrat Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Ajans32 Genel Yayın Yönetmeni Bora Tüfekli, İYİ Parti Milletvekili Dr. Aylin Cesur’u TBMM’de ziyaret etti. Ziyarette meclis çalışmaları hakkında bilgiler veren Cesur, “Hem Isparta’mıza hem de Türkiye’ye önemli hizmetler için durmaksızın çalışıyoruz” dedi.

Demokrat Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve Ajans32 Genel Yayın Yönetmeni Bora Tüfekli, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde İYİ Parti Milletvekili Dr. Aylin Cesur’u ziyaret etti.

Meclis çalışmaları hakkında bilgiler veren Cesur, “Isparta ve Türkiye’ye hizmet için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Gerçekten çok yoğun bir tempo halindeyiz. Çığ gibi büyüyen sorunlar, umutsuzluklar, karamsarlıklar var. Ama bizlere düşen görev Cumhuriyetin o büyük kazanımlarını korumak, geliştirmek. Mutlu ve müreffeh bir toplumun inşasına katkı sunmak. Bunun için çabalıyoruz” dedi.



TBMM’deki yoğun tempoya karşın, Isparta’yı ihmal etmediğini kaydeden Cesur, “Ben her fırsatta Isparta’da olmaya gayret gösteriyorum. Buradaki yoğun tempoda hem Isparta hem Türkiye için. Isparta’da ilçelerimizi, beldelerimizi ve köylerimizi sık sık ziyaret ediyorum. Buralardan edindiğimiz izlenimleri TBMM’de gündeme getiriyoruz. Çözüm yolları arıyoruz” dedi.

Geçtiğimiz günlerde gül üreticilerinin sorunlarını gündeme getirdiğini anlatan
Cesur, “Ben Isparta’da yaşanan sorunları bizzat yerinde dinliyorum. Gidiyorum incelemelerde bulunuyorum. İlgili kurumlardan bilgiler alıyorum ve buna göre bir değerlendirme yaparak çözüm yolları üzerinde çalışıyorum. Gül üreticisinin yaşadığı sorunları gündeme getirdim. ‘Bana siyaset yapma’ dediler. Ben siyasetçiyim. Sorun siyasi ve çözüm de siyasette. Gülü ve gül üreticisi toprağa gömmelerine izin vermeyeceğiz. Yine sağlık bakanlığı atamalarını takip ediyoruz. Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmeleri sırasında Sağlık Bakanımıza durumu sordum. Komisyonda net cevap alamayınca gittim yanına tekrar sordum. Tekrar gündeme getirdim. Sayın bakandan gençlere müjde vermesini istedim. 17 bin 689 atamanın kaç tanesi gerçekleşecek diye sordum. Tamamının atanacağını ve 15 gün içersinde açıklanacağını ifade etti. Bunlar bizi memnun eden gelişmeler” diye konuştu.

DEMOKRAT, MECLİSİN NABZINI TUTACAK
Demokrat Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve Ajans32 Genel Yayın Yönetmeni Bora Tüfekli de Isparta Milletvekillerinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve kamuoyuyla en hızlı, en tarafsız ve güvenilir şekilde paylaştıklarını kaydederek, Milletvekili Cesur’a samimi ve içten ev sahipliği için teşekkür etti.

Tüfekli, önümüzdeki süreçte AK Parti Milletvekillerini de TBMM’de ziyaret edeceklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.