Ajans32'den Yasal Uyarı

Ajans32'den Yasal Uyarı

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mayıs 2013 11:45
Ajans32'den Yasal Uyarı

Yaklaşık 20 yıldır gazetecilik mesleğini icra eden ve tek işleri gazetecilik olan Isparta Oluşum Gazetesi, Isparta Demokrat Gazetesi, Doğan Haber Ajansı, Kanal 3 Temsilciliği, Ajans32 Gazetesi ve Sitesi olarak bugün itibariyle adli mercilere verdiğimiz dilekçeler ile emek hırsızlarına karşı büyük bir mücadele başlatmış bulunmaktayız. 3 kuruluş işyerlerinde toplam 25 kişi ile çalışmaktadır.

Bu kişilerin emeklerini ve haklarını gazetecilik ile alakası olmayan ve bizim yazdığımız her haberi noktasını ve virgülünü değiştirmeden çalarak, ve kaynak göstermeden yanlarında bir kişi bile istihdam sağlamayan ve bizim yaptığımız haberler ile ticari kazanç sağlayan insanlarla bugünden itibaren yasal mücadelemiz başlamıştır.

Bu site, Ajans32’ye (İmtiyaz Sahibi Mustafa KAHRAMAN) ait olup, yine onun tarafından işletilmektedir ve içerdiği malzemeler tamamen yada kısmen ve başka kaynaklardan sağlanmaktadır ve ticari marka kanunları tarafından korunmaktadır.

Kod ve yazılım da dahil olmak üzere, bu sitedeki hiç bir malzemeyi değiştiremez, kopyalayamaz, çoğaltamaz, yeniden yayımlayamaz, başka bir bilgisayara yükleyemez, postalayamaz, iletemez ya da dağıtamazsınız.

Ancak, telif hakları ve diğer mülkiyet belirten duyuruları olduğu gibi bırakmanız koşuluyla, kendi kişisel ve ticari olmayan kullanım amaçlarınız için bu siteden kendinize malzeme indirebilirsiniz.


Ajans32 Yönetimi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum