Ajans32'ye Tebrik Yağdı

Okuyucularıyla bugün buluşan Ajans32 Gazetesi'ne tebrik yağdı. İşte o mesajlardan bazıları...

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Kasım 2012 14:51
Ajans32'ye Tebrik Yağdı

VALİ MEMDUH OĞUZ

Isparta Valisi Memduh Oğuz, Ajans32’nin yayın hayatına başlaması nedeniyle tebrik mesajı yayınladı. Vali Oğuz, “Girdiğiniz bu yolda, başarı ve dürüstlükle anılmanızı temenni ederim” dedi.
Isparta Valisi Memduh Oğuz, mesajında “Yerel gazeteler demokrasimizin olmazsa olmaz unsurlarındandır. Sizin de girdiğiniz bu yolda başarı ve dürüstlükle anılmanızı temenni eder, kentimizin tanıtımına ve başarılarına sunacağınız katkılardan dolayı şimdiden sizleri kutlarım. Ajans32 Isparta’ya hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

BELEDİYE BAŞKANI YUSUF ZİYA GÜNAYDIN
ayın hayatına bugün başlayan gazetemize, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın kutlama mesajı gönderdi.
Yeni bir gazetenin Isparta basını için son derece önemli olduğunu belirten Günaydın: ‘Her geçen gün gelişen ve büyüyen Isparta’mızda iletişim çağı da gelişme gösteriyor. Yayın hayatına ilk olarak internet haberciliği ile başlayan ajans32 ailesi, büyümesini sürdürdü ve yazılı basına da dönüş yaptı. Kadrosunda seçkin gazetecileri de barındıran bu gazetenin, tarafsız ve doğru haber yapmasını temenni ederim. Isparta’ya yeni bir soluk getirmesini umut ettiğim ajans32, önce Isparta’ya sonrada okuyucularına hayırlı olsun’ dedi.

SDÜ REKTÖRÜ PROF. DR. HASAN İBİCİOĞLU
Ajans32’nin yayın hayatına başlaması ile ilgili bir mesaj yayınlayan SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, “Gazetenizin bilim şehri Isparta’ya katkı sunmasını diliyorum” dedi.
Gazetemizin Ispartalıların aynası konumunda olması gerektiğinin altını çizen Prof. Dr. İbicioğlu: ‘Isparta geçmişi itibariye eğitim şehri unvanını elde tutmuş bir şehirdir. Her yerel gazete, tarihe düşülmüş bir nottur. Ajans32’nin de Isparta adına tarihe güzel notlar düşmesini temenni ediyorum. Halkın haber alması noktasında göstereceğiniz yoğun gayretler arasında SDÜ’nün akademik ve bilimsel çalışmalarına da gereken özeni göstereceğinizden hiçbir şüphem yok. Bu duygularla Ajans32’ye gazete hayatında da başarılar diler, ekibinizi kutlarım” dedi.

MİLLETVEKİLİ S. SADİ BİLGİÇ
AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ajans32’nin yayın hayatına başlaması nedeni ile yayınladığı mesajda “Bilgi çağında, doğru ve tarafsız bir yayın çizgisini benimseyeceğinize olan güvenimle başarılar diliyorum” dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç mesajında “Ajans32’nin Isparta’ya büyük katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Gazeteciliğin önemli bir kamu hizmeti olduğuna inanıyorum. Ülkemizin ve Isparta’mızın ciddi bir gelişim sürecinden geçtiğini hep birlikte görüyoruz. Öyle temenni ediyorum ki, Isparta’nın kalkınma haberleriyle gazetenizi süsleyecek, milletimizin doğru ve tarafsız haber almasını sağlayacaksınız. Yerel basın ile biz siyasetçiler arasında önemli bir köprü vazifesi üstleneceksiniz. Bu duygularla yayın hayatınızda başarılar diler, ekibinizi en kalbi duygularımla kutlarım” diye konuştu.

MİLLETVEKİLİ RECEP ÖZEL
Ak Parti Milletvekili Recep Özel, yayın hayatına başlayan Gazetemize tebrik mesajı gönderdi.
Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel; Isparta’da yeni yayın hayatına başlayan Ajans32 Gazetesi’ne başarılar dilerim. Isparta basınına yeni bir ses, yeni bir soluk getireceğine inancım tamdır. Doğru, tarafsız ve sağduyulu yayın anlayışından taviz vermeyeceğine inandığım Ajans 32 Gazetesi’nin okurlarla buluşmasında emeği geçen tüm çalışanlarına da saygı ve sevgilerimi sunarım.

MİLLETVEKİLİ NEVZAT KORKMAZ
MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, yayın hayatına merhaba diyen Ajans32’ye başarı dileklerini iletti. Korkmaz, “Bizimle Isparta halkı arasında en önemli köprü yerel basındır” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, yayın hayatına bugün başlayan Ajans32’ye başarı dileklerini iletti.
Milletvekili Korkmaz, “Bu kadar olumsuz şartlarda yayın hayatına devam etmek isteyen basın ailesine kaliteli bir gazetenin daha katılması beni oldukça memnun etti. Isparta halkını aydınlatan ve bizlerle Isparta halkı arasında köprü vazifesi gören en önemli organ kuşkusuz yerel basındır. Tarafsız, ilkeli, cesur ve vicdanlı bir gazetecilik yapacağınıza olan güvenimle yayın hayatınızda başarılar diler, Ajans32’nin Isparta’ya hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

MİLLETVEKİLİ ALİ HAYDAR ÖNER
CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, Ajans32’nin yayın hayatına başlamasını iyi dileklerle karşıladığını dile getirdi. Milletvekili Öner mesajında “Ajans32’nin yapıcı eleştirilerinden yararlanacağız” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, Ajans32’nin yayın hayatına başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı. Öner mesajında “Ajans32’nin yayın hayatına başlamasını iyi dileklerle karşılıyoruz. Yerel ve ulusal yayıncılık anlayışı adına örnek ve başarılı bir çalışma olmasını temenni ediyorum. Yapıcı eleştirilerinden her zaman faydalanacağımızı da bilmenizi isterim. Objektif yayıncılık anlayışı ile sorunları dile getireceğinize ve olumlu katkılar sağlayacağınıza inanıyorum. Yönetici ve çalışanlarını kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.

IGC BAŞKANI ŞEVKET KARAHAN
Yayın hayatına bugün başlayan Ajans32 Gazetesi’ne başarı dileklerini ileten Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, “Vatandaşlarımızın haber almasına katkı sağlayacak olan ajans32 gazetesinin birçok yeniliğe de imza atmasını diliyorum” dedi.
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, yayın hayatına bugün başlayan gazetemize başrı dileklerini iletti. Karahan, mesajında “Kanal 3 TV Isparta Temsilcisi ve www.ajans32.com’un değerli sahibi Mustafa Kahraman’ın, imtiyaz sahipliğini yapacağı gazetenin bugün itibariyle yayın hayatına başlayacak olması beni ve temsil ettiğim kurumu son derece memnun etti.kendisine ve ekibine desteğimiz sürecektir” dedi.
Ajans32 Gazetesi’nin yeniliklere de imza atmasını temenni eden Karahan, “Vatandaşlarımızın haber almasına katkı sağlayacak olan ajans32 gazetesinin birçok yeniliğe de imza atmasını diliyor, değerli Kardeşim Mustafa Kahraman ve ekibinin meşakkatli işin üzerinden başarıyla kalkacağını temenni ediyorum. Şehrimize kazandırılan yeni gazete ile kamuoyunun en doğru ve tarafsız şekilde haber almasının sağlanmasını istiyorum. Bu dileklerimle, Ajans32 gazetesinin Isparta’mıza ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ KOOP.BŞK. MEHMET YAVUZ
Ajans32’nin meşakkatli bir yola girdiğini belirten Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz, “Bu meşakkatli yolda Ajans32’ye başarılar diliyorum” dedi.
Yayın hayatına başlayan gazetemize tebrik mesajı gönderen Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz, “Gazetecilik gecesi gündüzü olmayan, zor ve meşakkatli bir meslek. Halkın haber alması için zor şartlarda, kısıtlı olanaklarla bu görevi yerine getiren tüm arkadaşları canı gönülden kutluyorum. Bu yolda internet haberciliği ile kalitesini ve başarısını kanıtlamış olan Ajans32’nin bugünden itibaren gazete olarak Isparta halkına hizmetr verecek olması beni gerçekten oldukça heyecanlandırdı. Bu duygularla ekibinizi en içten dileklerimle kutlar, yayın hayatınızda başarılara imza atmanızı dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum