AK Kadınlar 200 Çocuğu Giydirdiler

AK Parti Kadın Kolları bayram geleneğini yine bozmadı. AK Parti Kadın Kolları yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle ihtiyaç sahibi yaklaşık 200 çocuğu giydirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ağustos 2013 16:48
AK Kadınlar 200 Çocuğu Giydirdiler

AK Parti Isparta Kadın Kolları her bayram gerçekleştirdiği ihtiyaç sahibi çocukları bu bayramda da giydirdi. Giyim mağazası ile anlaşan kadın kolları çocukların tamamını mağazaya getirdi.Çocuklar istedikleri kıyafetleri seçerek giymenin tadını çıkardılar.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gülsüm Tunçbilek, bayramların en çok çocukların yüzünü güldürdüğünü belirterek, bu bayramda da ihtiyaç sahibi çocukların boynu bükük olmaması için böyle bir girişimde bulunduk. Bu doğrultuda kendilerine destek veren hayırseverlere de teşekkür etti.
Tunçbilek, bu tür uygulamaları neden yaptıklarının gerekçelerini açıklarken, “Bayramlar herkesin sevinçli geçireceği günlerden biridir. Komşusu açken tok yatan bizden değildir hadisi şerifi de bizim bu geleneğimizi devam ettirmemizin bir nişanesidir. Bayramlar en çok çocukları etkiliyor. Bayram sabahı bütün çocuklar yeni elbiseleri ile bayramlaşmaya çıkarken, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bir elbise dahi alamaması hem ailenin boyununu bükmektedir. Hemde çocuklarımız bayramın tadını doyasıya yaşayamamaktadır. Bayram sabahına hiçbir çocuğumuz boynu bükük çıkmasın diye bu uygulamamızı devam ettiriyoruz. Bu konuda bizlerden yardımlarını esirgemeyen tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca işyerinin de yaptığı fedakârlıktan dolayı onları da kutluyorum. Bu vesile ile tüm İslam aleminin ve halkımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.