Ak Kadınlar Yaraları Sarıyor

Geçtiğimiz hafta Yalvaç’ta Leblebiciler Mahallesi’nde çıkan yangında mağdur olan ailenin yardımına koşan Kadın Kolları ailenin yaralarını sarıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Aralık 2012 12:44
Ak Kadınlar Yaraları Sarıyor

AK Parti Yalvaç Kadın Kolları geçtiğimiz hafta yangında mağdur olan M.B’nin ailesinin yaralarını sarmaya çalışıyor. Ailenin mağduriyetini öğrenen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şerife Hanım Ekici, yönetimdeki arkadaşları ile kolları sıvayarak ailenin ihtiyacı olan eşyaları temin etti.

ESNAFLARA TEŞEKKÜR
Kadın Kolları Başkanı Ekici yaptığı açıklamada; ‘Yangın, deprem, sel baskını gibi doğal felaketlerin ne zaman kime geleceği hiç belli olmaz. İnsanların ani karşılaştıkları bu felaketler karşısında tüm dünyası alt üst olur. Topluma burada düşen görev yardım eli uzatarak acılarını dindirmektir. Bizim yaptığımızda budur. Siyasi düşüncesi ne olursa olsun insan, insandır. AK Parti Kadın Kolları olarak biraz biz, biraz hayırsever esnafımız el-ele vererek yanan eşyaların yerine yenilerini koymaya çalışıyoruz. Bizi hiçbir zaman eli boş döndürmeyen değerli esnafımıza buradan teşekkür etmek istiyorum. Ailemize de büyük geçmiş olsun derken Allah tekrarını göstermesin temennisinde bulunmak istiyorum. Önümüzdeki günlerde ailemiz yeni evine tam yerleştikten sonra İlçe Başkanımız ile yeniden ziyaret edip, hem geçmiş olsun diyeceğiz hem de eksiklikler varsa yardımcı olmaya çalışacağız’ dedi.

YENİ EŞYALAR TESLİM EDİLDİ
Geçtiğimiz Perşembe günü Kadın Kolları üyeleri ile birlikte eve yeni eşyaları döşeyen ekip, temel gıda ihtiyaçlarını da temin ettikten sonra önümüzdeki günlerde yeniden geleceklerini belirterek aile ile vedalaştı. M.B’ ve aile bireyleri AK Parti Kadın Kollarına ve bu desteği sağlayan isimlerini dahi bilmedikleri esnaflara teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.