Ak Kadınlar Yaşlıları Ziyaret Etti

Ak Parti’nin geleneksel hale getirdiği ve ülke genelinde devam ettirilen çat kapı programında bu sefer haftanın önemi nedeni ile yaşlılar ziyaret edildi.

Yayınlanma:
Ak Kadınlar Yaşlıları Ziyaret Etti

AK Parti Kadın kolları İl Başkanı Gülsüm Tunçbilek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte mahalle temsilcileri tarafından tespit edilen yaşlıları evlerinde ziyaret ederek çat kapı yaptı.

Yaşlılar haftası münasebeti ile böyle bir girişim yapan Tunçbilek “partimiz tarafından unutulan değerlerimizden birisi olan çat kapı misafirliğimizi yaşlılarımıza ayırdık. Mahalle temsilcilerimiz ile birlikte organize etmiş olduğumuz çat kapı misafirliğimizde yaşlılarımıza ayırdık.

Ülkemize yıllarını vererek hizmet etmiş olan bu insanları unutmamız onları kaderine terk etmemiz mümkün değildir. Onları hafta münasebeti ile gönüllerini almak için böyle bir program düzenledik. Ömürlerini en verimli en üretken yıllarını ülkesine ve milletine hizmet ederek geçiren bu insanlarımızı ziyaret etmek aslında insani bir görevdir.

Ne mutlu ki biz millet olarak saygıdeğer büyüklerimizi asla bir yok olarak görmeyen bilakis onların varlıklarından mutluluk duyan onlara hak ettikleri ilgi, hürmet ve saygı gösteren bir geleneğimiz var. Saygı hürmet ve saygı ile baş tacı yapmış olduğumuz yaşlılarımızın tecrübelerinden, birikimlerinde istifade etmekteyiz. Yıllarca biriktirmiş oldukları bilgi ve tecrübeleri bizim için hatta gelecek nesiller için örnek teşkil edeceği hiç kuşkusuzdur.

Ziyarete gittiğimiz yaşlılar anısına yaşlılar haftasını samimi duygularla kutluyor, bugünlerimizin mimarı olan değerli büyüklerimizin ellerini öpüyor, mutlu, huzurlu ve uzun bir ömür geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.