AK Part'de Tahir Alan Sesleri Yükseliyor

İsmi AK Part'den Belediye Başkan aday adayı olarak geçen Av. Tahir Alan'ın, aday gösterilmesi durumunda şehirde bulunan Demokrat Partililerin, AK Part'yi destekleyeceği iddia edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2013 16:49
AK Part'de Tahir Alan Sesleri Yükseliyor

Isparta siyasetinin tanınan isimlerinden  Av. Tahir Alan’ın, AK Parti’den Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğu öğrenildi. Ancak Alan’ın şu anda resmi bir açıklama yapmayacağı süreci takip ettiği ve bayram sonrası aday adaylığı için başvuracağı edilinen bilgiler arasında.

Ortaya atılan diğer bir iddia ise Isparta’da ki Demokrat Partililerin Tahir Alan’ın aday gösterilmesi durumda AK Parti’yi destekleyecek olması. 2009 yerel seçimlerinde Demokrat Parti Isparta’dan 15-18 bin arasında oy almıştı.

Ak Parti'de aday adaylığı sürprizleri devam ederken, siyasi ve kamuoyu kulislerinde Alan'ın aday gösterilmesi halinde büyük destek alacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum