Ak Parti, Suya İndirim İstiyor

Ak Parti, Suya İndirim İstiyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Aralık 2017 08:56
Ak Parti, Suya İndirim İstiyor

Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanı Kadir Dal, meclisin Aralık ayı toplantısında gelir tarifesinin görüşüleceğini, bu görüşmelerde suya zam yapılmamasını ve hatta gerekirse suda indirime gidilmesi talebinde bulunacaklarını söyledi. 

Isparta’da su fiyatlarının diğer illere göre yüksek durumda olduğunu ifade eden Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanı Kadir Dal, para kazanmanın değil, hizmetin yani vatandaşa ucuz su içirebilmenin ön planda olması gerektiğini vurguladı. 

Meclis Ak Parti Grup Başkanı Dal; “Bilindiği gibi Belediye Meclisimizin Aralık ayı toplantısı Pazartesi günü başlayacak. Geçtiğimiz ay meclis gündemine alınan ve Aralık ayına bırakılan Belediye Gelir Tarifesi bu toplantıda görüşülerek karara bağlanacaktır. Bu tarifenin içinde içme suyu atık su bedellerinin de belirlenmesi yer almaktadır. Parti grubu olarak, halkın temel sıkıntı ve temel çözüm bekleyen, sorun olduğunu düşünüyor, bu konuda mecliste üzerimize düşeni yaptığımıza inanıyoruz. 

“BİRÇOK İLDE SU 

FİYATLARI İNDİRİLİYOR” 

Bu görüşmelerde suya zam yapılmamasını ve hatta gerekirse su fiyatlarının indirilmesini talep edeceğiz. Sayın Başkanın da konuyla ilgilenip gereğini yapmasını, konuya çözümsel yaklaşmasını bekliyoruz. Vatandaşların harcamaları arasında ilk sırayı alan ve kalem tutan bu giderlerin en aza indirgenmesi konusunda hassasiyetli olduğumuzu belirtmekteyiz. Suya zam yapılmaması, hatta bu konuda içinde Büyükşehirlerin de olduğu bazı şehirlerde olduğu gibi indirim uygulanması gerektiğine inanıyoruz” dedi. 

“BAŞKAN GÜNAYDIN’IN KONUYLA 

İLGİLENECEĞİNE İNANIYORUZ”

Atık su fiyatlarının aynı oranda bırakılmasını isteyen Kadir Dal; “Köy ve kırsal alanlarda su tarifesini mesken başına tüketilen su miktarının belli bir oranı geçtikten sonra inşaat tarifesi uygulanarak 10 kata kadar fazlası olarak faturalandığını görüyoruz. Kırsal mahallelerdeki vatandaşımızın bundan mağdur olduğu bize kadar gelen sorunlar arasında yer almaktadır. Biz Ak Parti grubu olarak bu ve bunun gibi sıraladığımız sorunların Isparta Belediyesi tarafından inceleneceğine, Sayın Başkanın da konuyla ilgilenip, çözümler üretip vatandaşlarımızın mağduriyetinin ortadan kaldırılacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum