AK Parti 12 Yaşında

AK Parti bugün kuruluşunun 12'nci yılını kutluyor. İl Başkanı Uzaktaş'ın kutlama mesajında AK Parti'nin hedefleri ile ilgili çarpıcı vurgular var.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ağustos 2013 09:53
AK Parti 12 Yaşında

Adalet ve Kalkınma Partisi Isparta İl Başkanı Nuri Uzaktaş, partisinin kuruluşunun 12'nci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Uzaktaş mesajında "Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur.

AK Parti, Türkiye'nin siyasi ve ekonomi alanlarında büyük sıkıntılar yaşadığı bir dönemde iktidara gelmiş, ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla yola çıkan ak kadroların, maruz kaldığı her türlü engellemeye rağmen, ülkemize büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşatmış, iç politikadan dış politikaya, eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, enerjiden tarıma, ulaşımdan turizme, ekonomiden toplumsal yaşama, demokrasiden insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde birçok ilke imza atmayı başarmış bir partidir" dedi.

Uzaktaş, "12 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye’de her alanda yaşanan değişim ve dönüşüm ile ülke vatandaşının yaşam standartları yükselmiş, geleceğini görür duruma gelmiştir. Emeklisine, memuruna, işçisine, esnafına, çiftçisine, üreticisine her zaman sahip çıkan AK Parti bu anlamda devlet kaynaklarını hiçbir zaman vatandaşından esirgememiştir.

Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın öncülüğünde millete hizmet uğruna ilerlediğimiz bu yolda, istikrarlı ekonomik kalkınmanın yanı sıra hukuk devleti olma yolunda kişi hak ve özgürlüklerinde ve adalet noktasında yapılan düzenlemeler ile ulusalcı, darbeci zihniyetin izlerini anayasadan büyük oranda kaldırarak toplum hafızasındaki birçok acı hadisenin de bertaraf edilmesine vesile olduk" görüşünü savundu.

Türkiye'nin 12 yılda bir çok kazanım elde ettiğini ve bu kazanımların altında bir ideolojinin yattığını kaydeden Uzaktaş, "AK Parti kendinden önceki iktidarlar gibi milletin verdiği gücü ve desteği halka karşı değil, halk için kullanmıştır. İşte Türkiye’nin en büyük kazanımı bu ideolojide yatmaktadır. En büyük mirasımız olan insana yatırım, geleceğe yatırımdır. Bu noktada ülke olarak yakalamış olduğumuz bu sinerjiyi geleceğe taşımanın yollarını da bulmamız gerektiğinin farkındayız. 2023 hedefi ile Cumhuriyetimizi 100.yılında dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisi yapmak için, 2053 hedefi ile İstanbul’un fethinin 600.yıldönümünde Fatih’in ruhunu neslimize anlatmak ve yaşatmak için, 2071 hedefi ile cennet vatan Anadolu’nun fethinin 1000.yıldönümünde özümüzden, geçmişimizden kopmadan geleceğe emin adımlarla yürümek için yol haritamızı çizdik. Rabbim lütfederse Ak kadrolar 2023'ü, inşallah gençliğimiz de 2053’ü ve 2071'i inşa edecektir" dedi.

Uzaktaş mesajında "Değerli Ispartalılar, bizim varlık sebebimiz milletin ta kendisidir. Millete hizmet kutsaldır ve bizim de tek amacımız millete hizmet etmektir. bundan sonra da çalışmalarımızı büyük bir gayret içerisinde yürüteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.ajans32

Partimizin doğum günü vesilesiyle AK Partiye verdikleri desteklerden dolayı hemşerilerimize, partimize gönül vermiş, emek vermiş, hizmet etmiş tüm kardeşlerimize, tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra hep beraber yolumuz açık olsun. Partimizin 12.kuruluş yıldönümü milletimize, ülkemize ve tüm partililerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum