AK Parti 3 Başkanı Çizdi

AK Parti'nin ilçe belediye başkan adayları belli oldu. AK Parti, Eğirdir, Şarkikaraağaç ve Sütçüler'de mevcut başkanlar aday gösterilmedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ocak 2014 12:02
AK Parti 3 Başkanı Çizdi

Eğirdir'de Osman Nuri Özmeral'in yerine İl Genel Meclisi Üyesi Veli Gök, Şarkikaraağaç'ta Şafak Ufacık'ın yerine Çiçekpınar Belediye Başkanı Bayram Aydemir, Sütçüler'de ise 2 dönem başkanlık yapan Hüseyin Müftüoğlu'nun yerine kurucu İlçe başkanı Mustafa Üstün aday gösterildi. Isparta'nın en büyük ilçesi Yalvaç'ta ise parti kurucu ilçe başkanı Nuh Murat Sarıoğlu aday yapıldı.

AK Parti, Aksu ve Gelendost'ta beklendiği gibi iade-i itibar yaptı. 2009 seçimlerinde aday gösterilmeyen Mehmet Sezgin Gelendost'un, Adnan Demir de Aksu'nun belediye başkan adayı yapıldı. Gönen, Yenişarbademli ve Senirkent'te ilçe başkanları belediye başkan adayı olarak ilan edildi. Ahmet Doğan'ın Gönen'in, Yaşar Gencer Yenişarbademli'nin, Erol Durmuş da Senirkent'in AK Parti adayı oldu. AK Parti, Atabey'de 2009'da aday olmayan Tevfik Atasoy'u belediye başkan adayı olarak gösterdi.

Keçiborlu'da İl Genel Meclisi Üyesi Yusuf Parlak aday gösterildi, Uluborlu'da ise mevcut Başkan Mehmet Uğur Ünverdi ile devam edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum