AK Parti 4 Vekil Çıkarmayı Hedefliyor

AK Parti Isparta İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, seçim çalışmalarına başladıkların belirterek, 4 milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Gökgöz, "Biz Isparta'da 4-0 için hazırlanıyoruz." dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Aralık 2010 12:28
AK Parti 4 Vekil Çıkarmayı Hedefliyor

Geçtiğimiz Cumartesi günü Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan il başkanları toplantısından dönen AK Parti İl Başkanı Gökgöz, toplantıda yaklaşan seçim sürecini ve yapılacak çalışmaları değerlendirdiklerini kaydetti.

Gökgöz, il ve ilçe teşkilatı, gençlik kolları ve kadın kolları ile seçime hazır olduklarını ifade ederek, "Hedefimiz Isparta'da 4-0 sonuç almak. Seçimle ilgili olarak 12 Haziran 2011 tarihinin üzerinde bütün partilerin mutabık olduğunu öğrendik. Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM)'nde karar alındıktan sonra Yüksek Seçim Kurulu seçim takvimini belirleyecek." diye konuştu.

Gökgöz, yapılacak olan milletvekilliği seçimi için Şubat 2011'de aday adaylarının başvurularının alınmaya başlanacağını belirtti.

Öte yandan MHP genel merkezinin 12 Haziran'da yapılacak seçimlerde aday olacak il başkanlarına ve teşkilat yöneticilerine 31 Aralık 2010 tarihine kadar istifa süresi vermesinin ardından gözler MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın'a çevrildi. Yalçın, değerlendirme yaptığını belirterek, konu ile ilgili olarak bu hafta içinde açıklama yapacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.