AK Parti Adana'yı Kaybetti Fatura Ispartalıya Kesildi

Adana'da beklediği başarıyı gösteremeyen AK Parti'de seçim sonuçları da değerlendirilmeye başlandı. Ancak, AK Parti Milletvekili seçimi kaybetmenin faturasını Adana Valisi'ne kesti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Nisan 2014 12:39
AK Parti Adana'yı Kaybetti Fatura Ispartalıya Kesildi

AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, 30 Mart'ta yapılan seçimleri değerlendirdi. Partisini yalnış aday göstermekle suçlayan Küçükaydın, tuhaf çıkışlarıyla gündeme gelen Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un olumsuz etki yarattığını belirtti.

Küçükaydın, açıklamalarında Adana'nın Ispartalı valisini de hedef göstererek "Adana genelinde bir başka hususta, gittiği her yerde problem olan Adana Valisi’nin kamu personeli ne gösterdiği zulüm ve baskı, halka karşı gösterdiği olumsuz tavırlar seçim üzerinde ciddi olumsuz etki yaratmıştır. Bu hususu partinin üst düzey yetkililerine intikal ettirdiğim halde ilgisiz kaldılar." dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.