Ak Parti Adaylarından İlk Ziyaret ITSO’ya

Ak Parti Adaylarından İlk Ziyaret ITSO’ya

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Nisan 2015 14:45
Ak Parti Adaylarından İlk Ziyaret ITSO’ya

AK Parti Milletvekili Adayları ITSO’yu ziyaret ederek, yeni dönemde Isparta’nın geleceğiyle ilgili tüm çalışmalarda ‘birlik beraberlik içinde olalım’ mesajını verdiler.

AK Parti Milletvekilleri ve aynı zamanda Milletvekili Adayları Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel, Milletvekili Adayları İsmail Özdemir ve Ayşe Usta, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat ve yönetim kurulu üyeleri seçim çalışmaları çerçevesinde ilk olarak Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkan Yardımcısı Aliihsan Altınok ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Milletvekili Adayları ve partililer, Isparta’nın geleceğiyle ilgili tüm çalışmalarda ‘birlik beraberlik içinde olalım’ mesajını verdiler.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Başdeğirmen’in mevcut milletvekilleri ve milletvekilleri adaylarından seçilmeleri halinde Isparta’nın ekonomik sorunları başta olmak üzere akredite laboratuar, gülün milli kültür ürünü olması, yollar gibi birçok konuda destek beklediklerini söyledi. ITSO olarak bütün partilere eşit mesafede olduklarını belirten Başdeğirmen, “Ortak paydamız Isparta her zaman da öyle olacak. Beklentilerimize cevap vermenizi ve sizlerle istişare içinde çalışmayı istiyoruz. İleriye dönük projelerin hayata geçirilmesi her zaman istikrar, birlik ve beraberlik içinde olacak. İşadamları olarak, ülkemizin ekonomik istikrarının devam etmesi en büyük arzumuz. Bizim amacımız ilimizin kalkınmasına katkı sağlayarak, en büyük hayalimiz olan Türkiye’nin ekonomisi güçlü illeri arasında yerimizi almak ve yaşanabilirlik seviyemizi üstlere taşımaktır.”dedi.

Milletvekili Özel, 7 Haziran’dan sonra Türkiye ve Isparta’da yeni bir dönem başlayacağını söyleyerek, “7 Hazirandan sonra 4 yıl Türkiye’de seçimsiz bir dönem var. Önümüzdeki süreç önemli bir süreç geçen zaman geri gelmiyor. Zamanı iyi değerlendirmeliyiz. Siyasetçilerin yapacakları işler var işadamlarının yapacakları işler var. Ne biz sizin alanınıza girelim ne siz bizim alanımıza. İstişare ile enerjimizi Ispartamızın gelişmesi büyümesi için harcayalım. Hiçbirimizin şahsi sorunu yok. Eleştiriler elbette olacak, eksiklerimizi tamamlama anlamında birbirimizi eleştirmeliyiz. Ama son noktada aynı masada oturup Ispartamızın geleceği için çalışmalar yapmalıyız. 4 yılı çok iyi değerlendirmeliyiz. Sizlerden de bu konuda destek istiyoruz.”diye konuştu.

Milletvekili Bilgiç de, Isparta’nın kalkınmada öncelikli iller arasında yerini alması için gereken mücadeleyi her zaman verdiklerini ve Isparta’dan gelen tüm talepleri takip ettiklerini belirterek, “Biz Ankara’da Bakanlıklar nezdinde sizlerden yeni Ticaret ve Sanayi Odasından gelen talepleri takibini yapıyoruz. Elbette eksikliklerimiz olacaktır, bunlar istişare ile çözülecek konular. Bundan sonra ilimiz için daha fazla ne yapabirilirizi konuşmalıyız. Ticaret ve Sanayi Odamız bize proje getirecek bizlerde takibini yapacağız. Sizlerin fikirleri bizim için önemli. AK Parti İktidarı olarak bizim yaptığımız çalışmalar ortada, ülkemizdeki istikrar var huzur ortamının devam etmesi her kesimin arzuladığı bir konu. İstikrarın devam etmesi için Isparta olarak hedefimiz 4 milletvekili çıkarmak ve bu konuda Ispartalılara güveniyoruz. “dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı İsmail Özdemir de, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’yla birlikte Isparta’da güzel çalışmalar yapmayı istediklerini belirterek, “25 yıldır İçişleri Bakanlığı bünyesinde çeşitli görevler aldım. Tecrübelerimizi Isparta için kullanmak istiyorum ve sizlerin desteğini bekliyorum.”dedi.

AK Parti’nin kadın adayı Ayşe Usta, kendisini tanıtarak destek istedi. Kendisinin iş kadını olduğunu ve iş dünyasının sorunlarını yakından takip ettiğini belirten Milletvekili Adayı Usta, “Ben sizlere yararlı olacağıma inanıyorum ve destek istiyorum.”dedi. Karşılıklı soru cevap şeklinde devam eden ziyarette, ITSO Yönetim Kurulu Üyeleri Milletvekili Adaylarına taleplerini anlattılar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum