AK Parti Aybatılı'yı Bakın Neden Aday Göstermemiş

"AKP'ye oy yok" çıkışıyla dikkatleri üzerine çeken Aybatılı, Kanal32'de katıldığı programda yine aynı tondan AK Parti'yi eleştirdi. Aybatılı, 'Ankara' ile görüşmelerini de anlatarak neden aday gösterilmediğini açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Nisan 2015 12:31
AK Parti Aybatılı'yı Bakın Neden Aday Göstermemiş

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin listesi tartışma gündemi olmaktan çıkmıyor.

Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı, Kanal32 televizyonunda katıldığı programda yine AK Parti'yi eleştirdi. Aybatılı'nın eleştirileri yine aynı tonda oldu.

Aybatılı, 'Ankara' görüşmelerini de anlatarak neden ayday gösterilmediğini açıkladı.

İŞTE O AÇIKLAMALAR 

"Son güne kadar Ankara’dan da bildirdiler '3. sıradasın' dediler, 'tamam' dedik. Sonra tablo değişti. Bizi çıkardılar İsmail Özdemir’i koydular. 4’e de Ayşe Usta’yı koydular.

Bir gün önce sayın vekil Recep bey bir arkadaşımızı arıyor 'beni silmişler ben yokum' diyor. O da beni bilgilendiriyor. Sonra baktık ki seçim kuruluna giderken o aralarda bu işler olmuşlar. Tekrar Recep beyi yazmışlar. 3’den bizi çıkarmışlar. Bu meseleler olduktan sonra Ankara’ya sorduk. 'Bu işler neden böyle oldu' diye sorduk. 'AK Parti’nin birinci derecede istediği konu sadakat. Bu 2 arkadaş sadakatli, bizim için mecliste kavga ediyor. Bize bağımlılık testleri yapılmıştır. Yüzde 100 bizim yanımızda olan insanlardır. O yüzden yazdık' dediler.

'Benim sadakatsiz olduğumuzu nereden ortaya koydunuz' diye sorduk. Sen belediye başkanlığı yapmışsın gücün ve imkanın var. Hele hele 3’ten geleceksin. 'Başkanlık ve Anayasa değişikliklerinde itaat edersin ya da etmezsin, zapdedemeyiz' diye düşünmüş genel merkez.

Başka olumsuz tavrımız var mıymış? Belediye Başkanlık döneminde Süleyman Demirel’in heykelini dikmem. 'Isparta’da Süleyman Demirel’in heykelini diken bir belediye başkanıdır. Şimdi sadakatla karşılaştırdığımız zaman bize ileride itaat eder, etmez, o yüzden gerek yok demişler. Bu Süleyman Demirel’in heykelini diken, belediye başkanlığı yapan, buradaki arkadaşlarımıza da sormuşlar doğruya doğru yanlışa yanlış de'r demişler. 'Bize öyle değil mecliste el kaldıracak indirecek adam lazım.' Bunları Isparta’ya iyi hizmet ettiklerinden dolayı değil sadakatten koymuşlar. Mecliste iyi kavga ettikleri için koymuşlar.

Ben mecliste kavga ederim. Isparta’nın kavgasını yaparım. Bu arkadaşlar Isparta’nın kavgasını yapmışlar mı? Kendi aralarında kavgaları var"

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum