AK Parti Bayramlaşmasında Siyasi Mesajlar

AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, 2014 yerel seçimlerinin hangi partinin ya da kimin başkan seçileceği bir seçim olmayacağını belirterek, “Önümüzdeki seçimler bu ülkenin geleceği ve istikbali açısından mihenk taşıdır” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2013 13:20
AK Parti Bayramlaşmasında Siyasi Mesajlar

Ak Parti’de Kurban Bayramı nedeniyle parti binasında bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşmaya AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, İl Başkanı Nuri Uzaktaş, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Zabun, ismi belediye başkanlığı için aday adaylarında geçen eski Milletvekili Haydar Kemal Kurt, Tahir Alan ve Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ile çok sayıda partili katıldı.

UZAKTAŞ, SURİYE VE MISIR’A DESTEK ÇIKTI
Programının açış konuşmasını yapan İl Başkanı Uzaktaş, İslam dünyasında akan kanın durması için dua ettiklerini belirterek, “Akıtılan kurban kanları inşallah bunların kefaleti olur” dedi. Türkiye’de yaşanan güzel örneklerin diğer milletlere de örnek olması gerektiğini belirten Uzaktaş, “İnşallah Türkiye’de yaşanan güzel örnek diğer milletlere de örnek olur. Milli iradeye gösterilen saygı memleketimize yerleştiği gibi inşallah bu coğrafyamızdaki kültür diğer ülkelere de yerleşir. Akan mazlum kanları son olur. Dışı politikada gelinen noktada herkes biliyor ki, neme lazımcı politikanın sonucu etrafında saygı duyulmayan, birilerine payanda olarak atfedilen Türkiye günümüzde bu yoğun kaos ve kargaşanın içerisinde başarılı bir dış politikayla kendinden söz ettiren, iradesini beyan eden ve arkasında sağlam duran politika izliyor” şeklinde konuştu.

AZİZ MİLLETİMİZ 2014 VE 2015 SEÇİMLERİNDE GEREKEN CEVABI VERECEKTİR
Ülkemizde yaşananların birilerinin hoşuna gitmeyebileceğine dikkat çeken Uzaktaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Belki birileri ülkemizde akan kanın devam etmesinin hevesi ve heyecanı içerisinde olabilir. Bundan siyasi rant elde etmek peşinde olabilir ama biz biliyoruz ki, ağlayan anaların acısı hiçbir şeye değişilmez. O yangın oradadır ve orada kalacaktır. Eleştiriler olabilir ama yaşanan realite ortadadır. Geçen zaman içerisinde verilmeyen şehitle, ağlamayan analar bu işin en büyük kazanımıdır. Bir şeyler umarak bu memleket içerisinde ufak meselelerden büyük şeyler çıkarmak hevesi, gayesi içinde olan insanlara da bu aziz milletin verdiği cevap nasıl 2002, 2004, 2007, 2009 ve 2011 yıllarında olmuşsa inşallah 2014, 2015’te de aziz milletimiz bunlara gerekli cevabı verecektir diye düşünüyoruz.


ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLER ÜLKEMİZİN GELECEĞİ AÇISINDAN MİHENK TAŞIDIR
Teşkilat olarak da bizim görevimiz aziz milletimizin huzuruna her zamanki gibi birlik ve beraberlikle azimli bir şekilde çıkmaktır. İnşallah bunu da başaracağız. Önümüzdeki yerel seçimler hangi partinin ya da kimin olacağı seçimleri değildir. Önümüzdeki seçimler bu ülkenin geleceği ve istikbali açısından mihenk taşıdır. Birilerinin fırsat olarak kullanmak istediği veya birilerinin hayal peşinde koştuğu, partimizin oyunun düşmesini kaos olarak mazeret şeklinde ortaya koymaya çalışan gayelerin 2014 ve 2015’te elleri boş çıkacaktır. Kadirşinas milletimiz bize her zaman yaptığımız hizmetler karşılığında teveccühünü layık görmüş ve desteğini hiç esirgememiştir. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde AK Parti teşkilatı olarak üzerimize düşen vazifeyi layıkıyla yerine getireceğiz. Hemşerilerimiz de bize gerekli desteği tekrar verecekler ve Isparta’da AK Partili belediyecilik hizmetini gerçek anlamda tatma ve yaşama heyecanı ve mutluluğuna kavuşacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum