Ak Parti Bayramlaştı

Ak Parti Bayramlaştı

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Haziran 2017 04:07
Ak Parti Bayramlaştı

 

AK Parti'de bayramlaşma  bayramın ilk günü saat 11:00'de yapıldı.  TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, "Bu bayramı idrak ediyorsak bunu aziz milletimize borçluyuz" dedi.    

                Partililerin bayramını kutlayan AK Parti İl Başkanı  Osman Zabun, "Elbette gönlümüz bayramların birlik beraberliğimizi artırmasını birlikteliğimizi pekiştirmesini arzu ediyor. Artık özellikle son yıllarda coğrafyamızda bu akan mazlumların kanında artık durması için de son derece esef verici tabloyla karşı karşıyayız. Ama her zaman şunu söylüyoruz. Türkiye ayağa kalktığında yeniden tarihin akışı içinde dinamik, güçlü dünyasına yeniden kavuştuğunda yeryüzünün neresinde olursa olsun hak ve adalet hakim olacak ve zulüm devam ettiği gibi devam etmeyecek. Bu konuda son derece hassasız. Tüm gayretimizi çalışmalarımız bu çerçevede değerlendirmek suretiyle yürütüyoruz. Tüm bu yolculuğumuz da aziz milletimiz bizi yalnız bırakmadı. Milletimiz bizi mahcup etmedi. Bizde bu desteğe layık olmaya, onları layıkıyla temsil etmeye ve gücümüzü onlara hizmet etmeye gayret ediyoruz. Isparta olarak geride bıraktığımız seçimlerde Allah onlardan razı olsun. Her geçen gün Isparta olarak bir basamak bizleri yukarıya taşımalarının bahtiyarlığını yaşıyoruz. Her seçimden sonra bir sonraki seçim daha da gayretimizi artırarak kardeşlik bağlılığımız güçlendirmiş bir anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz" açıklamasında bulundu.

                TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç de "Bugün bayram dolayısıyla bir aradayız. Huzur içinde barış ortamında bayramı idrak edebiliyorsak bunu Rabbimin takdiri dışında aziz milletimize borçluyuz. Milletimiz memleketimizin bölünmesine yol açacak 15 Temmuz terörist girişimi karşısında durarak bu Ramazan bayramını birilik beraberlik içinde kutlamamamız sağladılar. Türkiye büyük bir ülke. Bin yıllık devlet geleneğini güçlü bir şekilde koruyan büyüyen gelişin bir ülke. Her zaman olduğu gibi bu ülkeni düşmanları bu ülkeyi parçalamak söz sahibin olmasının önüne geçmek isteyenler olacaktır. Ama 15 Temmuzda bunlara mührü vurduk Bu aziz milletle oyun olmayacağını tüm dünya gördü. Bu mimlete borcumuzu onlara hizmet etmek, onlara layık olarak ödeyebiliriz. Rabbim bu yolda bizleri utandırmasın" dedi.   

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.