AK Parti Bunu Konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Isparta ziyaretine sayılı günler kala Eski Milletvekili Haydar Kemal Kurt'un sosyal medya paylaşımı AK Parti gündemine bomba gibi düştü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ağustos 2017 11:05
AK Parti Bunu Konuşuyor

Ak Parti Eski Isparta Milletvekili, Haydar Kemal Kurt, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’a yönelik Coca Cola eleştirisi yaptı.

Kendisine ait sosyal medya hesabından, 12 Ağustos’ta Isparta’ya Coca Cola fabrikasını açmaya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik şu mesaj paylaşıldı;

“İş ve üretimin artması anlamında sevindirici olmakla birlikte, sömürü ve emperyal zulüm düzeninin koç başı bir markanın Sayın Cumhurbaşkanımız düzeyinde sahiplenilir görüntüsü hoş değil.”
Haydar Kemal Kurt’un paylaşımı bazı vatandaşlardan destek alırken, bazı vatandaşlar da tepki gösterdi. Kurt’un bu paylaşımı çok tartışma yaratacak gibi görünüyor.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum