AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kan, Şehit Ailesini Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kan, Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2018 10:06
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kan, Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Ak Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı Kan, Afrin’e yönelik operasyonda terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu şehit düşen ve Isparta’da toprağa verilen Piyade Uzman Çavuş Ali Yılmaz’ın ailesini ziyaret etti.

Şehit Ali Yılmaz’ın baba evine gelen Kan, taziye çadırında baba Hilmi Yılmaz’a başsağlığı diledi. Şehit ailesine oğullarının kendileri için gönülden de gözden de ırak olmadığını belirten Kan, “Biliyorum acınız büyük ama bizim de acımız büyük. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ama hepimizin yüreği yanıyor. Ali sizin evladınızdı şimdi hepimizin evladı oldu. Cumhurbaşkanımız her yerde, ‘Şehitler için öldüler demeyin. Onlar diridirler fakat siz göremezsiniz’ ayetini hatırlatıyor. Tabi bizim için bir hasret Rabbim size sabır ve güç versin. Geçen hafta Reyhanlı’ya roket düştü. Orada 17 yaşındaki Fatma kardeşimiz şehit düştü. Ailesini ziyaret ettik. Sizleri görünce hem sorumluluğumuz artıyor hem üzerimizdeki yükün ne kadar fazla olduğunu hatırlıyor hem de hayran kalıyoruz” dedi.

KİMSEYİ GÜLDÜRMEYECEĞİM
Şehit Babası Ali Yılmaz ise evinden Türk bayrağının her zaman asılı olduğunu belirterek “Ben milliyetçi bir insanım. Ülkemi seviyorum. Düşünenler düşünsün Nasıl böyle oldu? Ben sineme çekiyorum. Acı benim, şehit benim. Ben vatanımı seviyorum. Devletimin yanındayım” dedi. Ispartalıların yakınlarının kendisini yalnız bırakmadığını belirten Baba Yılmaz, “ Benim başım dik. Başımı eğmeyeceğim. Dik duracağım. Kimseyi güldürmeyeceğim. İnşallah acım biraz hafifledikten sonra mücadeleme devam edeceğim ” dedi. Ravza Kavakçı Kan da, “Rabbim inşallah bizlere de şehadet versin. Rabbim inşallah Ali kardeşimizi Peygamber efendimize komşu eder” temennisinde bulundu. Taziye çadırında şehitler için dua edildi. Ravza Kavakçı Kan, şehidin annesi Emine Yılmaz’a da başsağlığı dileklerini iletti. Kan, şehit anasına Türk bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti. Kan, daha sonra partisinin il binasını ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.