AK Parti Hakkında Şok İddia

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, IŞİD'in elindeki rehinelere ilişkin Ak Parti'nin tutumunu eleştirdi. Öner şok bir iddiayı da gündeme getirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Haziran 2014 11:45
AK Parti Hakkında Şok İddia

Dışişleri Komisyonu'nun CHP'li üyeleri TBMM'de Musul'da yaşananlara ilişkin basın toplantısı düzenledi.

CHP İstanbul Milletvekili Osman Korutürk, Ak Parti'nin izlediği dış politikayı eleştirerek, "Ciddi bir plan yapması lazım. O planı önce BM Güvenlik Konseyini konunun içine çekerek, daha sonra BM'nin ve uluslararası diğer yardım kuruluşlarının katkısını alarak sonra da Irak merkezi hükümeti ile gene Türkmenlerin yaşadıkları bölgelerde ve civarında anayasal konumu bulunan Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimini devreye sokarak bir işlem ve hareket yapması lazım" dedi.

Ali Haydar Öner de, IŞİD'in elindeki rehinelere işaret etti ve Ak Parti'nin tutumunu eleştirerek şöyle dedi: "Cumhurbaşkanlığı Seçimi arifesinde rehineler kurtarıldı diye yeni bir büyük şov hazırlığı içinde oldukları anlaşılıyor. Türkiye Cumhuriyetinin temel çıkarlarının böyle şova alet edilmesi kimsenin yararına değildir. Hükümet bu tür şovlardan, gösterilerden kahramanlık destanı ve senaryosu yazmaktan vazgeçmelidir."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.