Ak Parti İl Başkanı Gökgöz Belediye'ye Yüklendi

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz yerel bir radyoda katıldığı programda Isparta Belediyesine yüklendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Aralık 2011 15:02
Ak Parti İl Başkanı Gökgöz Belediye'ye Yüklendi

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz katıldığı programda Isparta Belediyesine yüklendi.

ITKM inşaatını gündeme getiren Gökgöz "Yılbaşında hizmete açılacağı söylenen ITKM inşaatı ne durumda günde 10 kişinin çalıştığı inşaat 19 gün sonra tamamlanacak mı?" diye sordu.

Yerel bir radyoda yayınlanan Siyaset Gündemi Programı'nın konuğu olan AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, çarpıcı açıklamalar yaptı. AK Parti Isparta İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, yılan hikayesine dönen ITKM ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Gökgöz, belediye yetkililerinin yılbaşında tamamlanacak dediği ITKM ile ilgili "19 gün sonra tamamlanacak mı?" diye sordu. Bir çarpıcı soru da ITKM inşaatında kaç kişinin çalıştığı yönündeydi.

Ak Parti İl Başkanı Gökgöz "Ben belediye meclisindeyken Belediye Başkanı 15 milyon borçlanma yetkisi aldığında dedim ki 15 milyon daha borçlandırılalım sizi. Ne olacak dedim. Isparta Belediyesinin malı yapalım burayı dedim. Kabul etmedi. Trafolar inşaata engel diye süre uzatıldı. 5 Ekim'de hizmete açılacak demişti. Resul Göçer Bey, sonra yılbaşına kaydırıldığını söyledi. Şimdi soruyorum, 19 gün sonra hizmete açılacak mı?" diye konuştu.

Gökgöz, sürecin bu şekliyle işlemeyeceğini kaydederek "Biz sürecin böyle işlemeyeceğini haykırdık. Amacımız üzüm yemek. Bu binanın yüzde 90 ı bitmiş. Artık buranın açılması lazım. Cumhuriyet Caddesi kan ağlıyor. Eski köy garajından aşağı inen cadde kan ağlıyor. Bu bina 3 yıldır kullanılmıyor, bina dökülmeye başladı. Kullanılmayan bina dökülmeye mahkumdur" dedi. Gökgöz sürece ilişkin yaplıması gerekenleri de anlatarak "Şunun yapılması lazımdı: müteahhide süre uzatımı verilmemesi gerekiyodu. Devam ettirdi. 3. Zeyilname ile müteahhide soluk aldırdı. Şu anda Isparta Ticaret Kültür Merkezi'ndeki hareketlilik bir binanın yapılması noktasındaki hareketliliktir. 52 bin m2 için 300 - 500 kişi ile çalışması gerekirdi. 10 kişi çalışıyor orada şimdi. Günlük 20 ekmek alınıyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum