Ak Parti İl Başkanı Uzaktaş: 'Belediye İcraat Yapmıyor'

AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, belediyenin Isparta’da bir icraat yapmadığını savundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Temmuz 2012 12:57
Ak Parti İl Başkanı Uzaktaş: 'Belediye İcraat Yapmıyor'

Yaklaşık 2 aydır il başkanı olarak görev yaptığını söyleyen AK Parti İl Başkanı Uzaktaş, belediye ve MHP’nin hizmetten çok siyasi kimliği ön planda tuttuğunu iddia etti. Uzaktaş, buna örnek olarak son yapılan festivali gösterdi.

Uzaktaş, “Festivaller o bölgedeki insanların eğlencesi beraber oldukları yapıdır. Belediyenin düzenlediği festivalin bu şekilde siyasi kombinasyonda yapılması bizim tasvip ettiğimiz bir hadise değildir. Bunlar festival ruhuna aykırıdır. Festivallere genel başkanlar gelebilir, ama bu sürecin bu kadar siyasi şekle sokulması bizce doğru değildir. Genel başkanlar halkla buluşmak istiyorlarsa miting meydanları vardır. Çıkarlar, orada görüş ve düşüncelerini anlatırlar” dedi.

DAVALAR SİYASİ AÇIKLAMASINA CEVAP

Belediyeye yapılan operasyon ve bu operasyona ilişkin “Siyasidir” açıklamalarına da cevap veren AK Parti İl Başkanı Uzaktaş, “Davanın siyasetle alakası yok, açılan davaların siyasi olduğunu iddia etmek moda haline geldi” dedi. Uzaktaş, “Bu bizce neticelenmemiş bir davadır. Açılmış bir dava hakkında konuşmuyoruz. Ama kendilerinin bu davayı siyasi olarak görmeleri bizce gariptir. Çünkü neticelenmiş bir dava yok. Açılan bu dava mevcut belediye ve belediye çalışanları ile alakalıdır. Ortada sonuç yoktur, sadece tutuklu olan şahısların tahliyesi söz konusudur. Bu beraatları anlamına gelmez. Davanın neticesinin beklenmesi gerekir. Bizim burada suçlanmamız, davanın müsebbibi olmamızı gerektirecek hiç bir şey yok. Çünkü, biz davanın tarafı değiliz” diye konuştu.

YEREL SEÇİMLER

AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, MHP’nin belediye seçimlerinde bundan sonra başarılı olamayacağını da sözlerine ekledi. Uzaktaş, “Görünen odur ki, yerelde yapmadıkları hizmetlerle tekrar iktidar olamayacaklarını, belediyeyi alamayacaklarını görmüşlerdir. Mazeretlerle işin içinden çıkma eğilimindedirler” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum