Ak Parti İl Başkanlığında Sıcak Saatler Yaşanıyor

AK Parti İl Başkanlığına sayılı günler kala parti de sıcak saatler yaşanıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mart 2012 13:25
Ak Parti İl Başkanlığında Sıcak Saatler Yaşanıyor

Isparta’da 27 bin üyesi olan 2 milletvekiline sahip AK Parti’de kongrenin yapılacağı tarihte belli oldu. Bir sürpriz olmazsa 600’den fazla delege 22 Nisan 2012 günü il başkanını seçecek. Genel kanı tek listeyle kongreye gidilmesi. O listeyi Başbakan Erdoğan işaret edecek

Isparta’da iktidarın il başkanlığı koltuğuna oturacak isim için AK Parti kulislerinde hareketli saatler yaşanıyor.

Geçtiğimiz hafta Bölge Koordinatörü Antalya Milletvekili Hüseyin Samani’nin başkanlığında yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, belediye başkanları, Kadın ve gençlik kollarının yürütme kurulu üyeleri, belediye meclisi ve il genel meclisi üyeleri, parti içi disiplin kurulu ve demokrasi hakem heyeti üyelerinin katıldığı temayül yoklamasından sonra şimdide genel merkez adayları çağırmaya başladı.

Genel Merkez’de dün sabah saatlerinde başlayan görüşme süreci öğleden sonra tamamlandı. 7 isim Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ile görüştü. Adaylara, ‘İl Başkanı olduğunuzda ne yapacaksınız? Hedefiniz nedir? İl Başkanlığı konusundaki düşünceniz nedir? gibi sorular yöneltildi.

SON SÖZÜ BAŞBAKAN SÖYLEYECEK
Görüşmelerin tamamlanmasının ardından son sözü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan söyleyecek. Başbakan’ın işaret edeceği isim Genel Merkez tarafından desteklenecek. 22 Nisan Pazar günü yapılacak kongrede 600’ün üzerinde delegenin oy kullanması bekleniyor. Büyük bir sürpriz olmazsa seçimlere tek listeyle girilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum