Ak Parti İl Teşkilatı Milletvekili Adaylarını Tanıttı

AK Parti, Isparta milletvekili adaylarını tanıtımını yaptı. Isparta Oteli’nde gerçekleşen tanıtım törenine milletvekili adayları, il, ilçe teşkilatları, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2011 21:02
Ak Parti İl Teşkilatı Milletvekili Adaylarını Tanıttı

AK Parti, Isparta milletvekili adaylarını tanıtımını yaptı. Isparta Oteli’nde gerçekleşen tanıtım törenine milletvekili adayları, il, ilçe teşkilatları, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Tanıtımı töreninde bir konuşma yapan AK Parti Isparta İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, bugüne kadar adalet, emniyet, ulaşım sağlık, belediyecilik ve özel sağlık hizmetlerinde yapılan hizmetleri bire biri gidip halka anlatacaklarını söyledi. Gökgöz, "Ayak basmadık yer, el sıkmadık insan bırakmayacağız. Hedefimiz Ispartamızın 4 milletvekili adayının hepsini göndermektir. Bu bizim Isparta adına, memleketimiz adına Türk Demokrasisi adına yapacağımız en büyük hizmettir." dedi.

AK Parti Milletvekili ve birinci sıra adayı Süreyya Sadi Bilgiç' de, kendilerinin halka söyleyeceği çok şey olduğunu, heybelerinin dolu olduğunu belirterek, hedeflerinin 4 milletvekili çıkarmak olduğunu söyledi. 12 Eylül referandumunda Isparta’nın yüzde 58’lik bir başarı elde ettiğini hatırlatan Bilgiç, haziran seçimlerinde de hedeflerinin bu oranın altına inmemek olduğunu belirtti. Sahaya indiklerini ifade eden Bilgiç, yüzde 60 bir oy oranını yakalamanın zor bir olay olmadığını, muhalefetin oyununa gelmeden sakin bir şekilde ipi göğüsleyeceklerini anlattı.

"AK PARTİ HİÇBİR ZAMAN TÜRKİYE'NİN YÜZÜNÜ YERE EĞDİRMEDİ"
AK Parti’nin 2. sıra adayı Recep Özel de, Türkiye’nin dünya liderliğine oynayan bir ülke konumuna geldiğine dikkat çekti. Özel, Isparta’nın da ekonomisini en iyi bir seviyeye getirmek için el birliği ile çalışacaklarını ifade ederek AK Parti'nin hiç bir zaman Türkiye'nin yüzünü yere eğdirecek bir hareket için bulunmadığını kaydetti.

AK Parti’nin kurulma gayesini anlatan AK Parti 3. sıra adayı Suat Kolukırık da demokrasinin insan haklarının, kalkınmanın, özgürleşmenin teminatı olarak ve Anadolu’nun sahipsiz olmadığının bir işareti olarak kurulduğunu hatırlattı. Kolukırık, "Önümüzdeki dönemde zenginleşme, refah, kalkınma AK Parti kadroları ile gerçekleşecektir. Bu süreçte hedefimiz Isparta ve çevresinde her kapıyı çalmak, her eli sıkmak ve Türkiye’nin istikrarı için oy istemek ve helalleşmektir." dedi.

AK Parti 4. sıra adayı Dr. Pınar Topsakal da Türkiye’nin sağlık hizmetleri noktasında geldiği seviyeyi anlattı. Günümüzde en ücra köyde bile rahatsızlan bir hastanın hava ambulansı ile alınıp hastaneye götürüldüğünü ifade eden Topsakal, ulaşım hizmetlerinin dünya ile rekabet eder hale geldiğini kaydetti. Topsakal, Türkiye ve Isparta için omuz omuza çalışacaklarını anlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum