AK Parti İlçelerde Bu Adaylarla Seçime Girecek

AK Parti İlçelerde Bu Adaylarla Seçime Girecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Aralık 2018 11:17
AK Parti İlçelerde Bu Adaylarla Seçime Girecek

Kulis bilgilerine göre, AK Parti’nin ilçe belediye başkan adayları belli oldu. Açıklama önümüzdeki günlerde yapılacak. Isparta’da Şükrü Başdeğirmen’i aday olarak ilan eden AK Parti Genel Merkezi, ilçe çalışmalarını da bitirdi.

Ankara’dan elde edilen bilgilere göre, AK Parti’de Gönen dışındaki mevcut belediye başkanlarının tamanı yeniden aday gösteriliyor. Uluborlu’da Mehmet Ünverdi, Keçiborlu’da Yusuf Murat Parlak, Atabey’de Tevfik Atasoy, Sütçüler’de Mustafa Üstün, Şarkikaraağaç’ta İsa Çarkacı, Gelendost’ta Mehmet Sezgin ile yola devam edilecek. Aday olmayan Ahmet Doğan’ın yerine Gönen’de İl Özel İdare Harita Teknikeri Vedat Kaya’nın aday gösterileceği konuşuluyor. AK Parti’de Senirkent ve Eğirdir’de ilçe başkanlarını aday yapacak. Eğirdir’de Veli Gök’ün, Senirkent’te de Kadir Heybeli’nin adaylığına bakılıyor. Yenişarbadamli’de Akif Özata’nın adı Aksu’da da Veli Koçaslan’ın adı öne çıkıyor. En büyük ilçe Yalvaç’ta ise TÜMSİAD Başkanı Alperen Mustafa Özer’in aday gösterileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.