Ak Parti Isparta Kadın Kolları Seçime Hazır

İktidar ve muhalefet partilerinin prensipte anlaştığı 2013 tarihinde yapılması planlanan yerel yönetimler seçimi için Ak Parti Isparta Kadın Kolları seçim için hazırlıklarına başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ekim 2012 15:19
Ak Parti Isparta Kadın Kolları Seçime Hazır

Ak Parti Kadın Kolları yönetimi 2013’de yapılacak olan yerel seçimler için seçim stratejilerini belirlemek için önceki gün bir araya geldi. Kervansaray Restaurant’da bir araya gelen yönetim kurulu, mahalle temsilcileri ve üyeleri yerel yönetim seçimleri için ne gibi bir yol çizecekleri konusunda görüş alışverişinde bulundular. Kadın Kolları Eski Başkanı Emine Emrem’de kendi döneminde yapmış olduğu seçimlerde ki tecrübelerini anlattı.

Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gülsüm Tunçbilek yönetim kurulu toplantısı öncesi kısa bir açıklamada bulundu. “büyük bir ihtimalle 2013’te yerel seçimleri gerçekleştireceğiz. Demokrasinin olmazsa olmazlarından biri olan bu seçimde de partimizi en iyi temsil etmek ve oyunu artırmış bir şekilde zaferle çıkmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Partimiz kurulduğu günden bugüne her geçen seçimde halkın teveccühünü almış ve oy oranını yükseltmiştir. Bu yerel yönetim seçimlerinde de partimiz yine aynı şekilde halkın büyük bir bölümünün teveccühü ile birinci parti çıkacağından hiç kuşkumuz yoktur.

Bizler AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı olarak 2013’te yapılacak olan yerel yönetimler seçimi için çalışmalarımızı şimdiden başlatmayı planladık. Bugün yönetim kurulu üyelerimiz ve mahalle temsilcileri ile seçim çalışmalarında izlenecek yol hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Burada yaptığımız çalışma sonrasında arkadaşlarımız program dâhilinde tüm ilçe, belde ve köy yöneticilerimiz ile bir araya gelerek oralarda da gerekli çalışmalarını yapacaklardır. Hedefimiz Isparta’mızdaki tüm belde ve ilçe belediyeleri olmak üzere merkez ilçe Belediyesini de AK Partili yapmaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.