AK Parti Kongresi Coşku İçinde Yapılacak

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, yarın yapılacak olan il kongresi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2015 16:36
AK Parti Kongresi Coşku İçinde Yapılacak

AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, Başbakan Davutoğlu'nun İl Kongresine katılamayacağını ancak, kongrenin TBMM Başkanvekili ve Genel Başakan Yardımcılarının katılımıyla coşku içerisinde gerçekleştirileceğini kaydetti.

Zabun, açıklamasında, "Sayın Genel başkanımız, Başbakanımız Prof . Dr . Ahmet Davutoğlu tüm Isparta’ lı hemşehrilerimize en derin sevgi,saygı ve selamlarını iletmişlerdir. Fransa’da Pazar günü gerçekleşecek olan ve spontane gelişen terörü Tel’in yürüyüşüne ülke olarak katılımın, Uluslararası önemli bir mesaj niteliğinde olduğu bu sebeple gerçekleştireceğimiz 5. Olağan Isparta il kongremize katılamadığını bundan dolayı da son derece müteessir olduğunu ve en kısa sürede Isparta’ya geleceğini belirtmişlerdir.

Biz kongremizi sayın bakanlarımızın TBMM Başkan Vekilimiz ve Genel Başkan Yardımcılarımız ve tüm hemşehrilerimizin katılımı ile coşku içerisinde aynı program çerçevesinde gerçekleştireceğiz.

Tüm hemşehrilerimizi davet ediyor, en derin saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum