AK Parti Kongresi'nde 2 Aday Mı Olacak?

AK Parti Kongresi'nde 2 Aday Mı Olacak?

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Kasım 2020 12:21
AK Parti Kongresi'nde 2 Aday Mı Olacak?

Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, pazar günü yapılacak kongre öncesi K32’de canlı yatına katıldı. Herkesi pazar günü Işıkkent Spor Salonu’nda yapılacak 7. Olağan kongreye davet eden Zabun, “sayın cumhurbaşkanımızın gösterdiği taktir bizim için şeref ve onurdur.

Ancak bu onur ve şeref bana ait değildir. Tüm Ak Parti teşkilatlarına ve AK Parti ailesine aittir. Ben son 7 yıldan bu yana il başkanıyım. Benden önce görev yapan arkadaşlarımız var. Hepsinden Allah razı olsun. Bize verilen bir emaneti taşıyoruz.

Isparta, AK Parti’nin Türkiye’de en yüksek oy alabileceği şehir potansiyeline sahiptir. Önümüzdeki süreçte inşallah bu olacaktır. Isparta halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Zabun, kongrede 2 aday olacağına ilişkin bilgilerin sorulması üzerine “Bu bizim ailemizin meselesidir. Asla dışarıya taşımayız. Bu durumu kendi kardeşlik hukukumuz içerisinde, aile içerisinde çözeriz" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum