AK Parti Milletvekili Aday Adayı M. Uğur Gökgöz'den Kandil Mesajı

AK Parti Milletvekili Aday Adayı M. Uğur Gökgöz'den Kandil Mesajı

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Nisan 2018 18:49
AK Parti Milletvekili Aday Adayı M. Uğur Gökgöz'den Kandil Mesajı

Ak Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı Mehmet Uğur Gökgöz, mübarek gecelerin rahmet, bereket, birlik, beraberlik, şükür, bağışlanma ve sevgi duygularıyla insanların Yüce Allah'ın huzuruna bir adım yaklaşma vesilesi olduğunu belirtti.

Gökgöz yayımladığı mesajında, “Rahmet mevsimi üç aylar içinde yer alan ve müminlere temize çıkma, borçtan kurtulma, duaların kabul olup bağışlanma kapılarının ardına kadar açıldığı Berat Kandili'ni idrak edeceğiz.

Allah'ın ihsanına kavuşmayı murat ettiğimiz bu rahmet gecesi, vicdanını muhasebeye çekmek, nefsini terbiye etmek, kötülüklerden arınmak, hataları telafi etmek için bize sunulmuş eşsiz bir fırsattır. Kurtuluş, af ve arınma gibi anlamlara gelen Berat Kandili’nin aynı zamanda mübarek ramazan ayının da bir müjdecisi olarak inananlara, kötülüklerden arınma ve hatalarını telafi için eşsiz bir fırsattır.

Bu duygu ve düşüncelerle bu anlamlı gecenin başta milletimiz olmak üzere Isparta halkının ve Tüm İslam Aleminin beratına, tüm insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyorum. Yüce Allah’tan bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.