AK Parti Milletvekili Recep Özel: ‘AK kadrolar İş Yapar’

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, teşkilatlarının Isparta’nın hizmetinde olduğunu söyleyerek, bu kadrolar, boş kadrolar değil, ‘Halka hizmet hakka hizmettir. Bizler bu makamlara halkıma en iyi hizmeti vermek için seçildik” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Temmuz 2012 17:39
AK Parti Milletvekili Recep Özel: ‘AK kadrolar İş Yapar’

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Isparta’yı en iyi şekilde temsil ettiklerini belirten Özel, ilimizin Meclis’te hatırı sayılır bir yeri olduğunu söyledi.

Milletvekili Özel, ayrıca vatandaşın sorunlarını bildiklerini dile getirdi. AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Türkiye’nin artık süper lig ülkeleri arasında yer aldığını söyledi. Isparta Milletvekili Recep Özel, Türkiye’yi dünyada süper lig ülkeleri arasına katan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kadroları olarak lider ülke olma yolunda çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Ülkede dikili ağacı olmayanlar sadece konuşuyor. Ama biz AK kadrolar iş yapmaya devam edeceğiz. Onlar konuşsunlar biz iş yapalım. Türkiye’yi dünya lideri, süper ligde oynayan bir ülke yapan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Biz devletimizin milletvekilleri olarak Dünya lideri bir ülke haline getirmek için çalışacağız. Isparta teşvik sisteminde 2. bölgede yer alan iller içinde en çok başlıktan yaralanma hakkı olan il. Isparta listedeki 50 başlıktan 30’undan faydalanabiliyor.

Isparta’ya Entegre damızlık hayvancılık yatırımları dahil olmak üzere entegre hayvancılık yatırımlarından, Seracılığa, Mobilya imalatından, Otellere, Öğrenci yurtlarından, Derinin tabaklanması ve işlenmesine, Soğuk hava deposu hizmetlerinden, Parfüm ile kozmetik ve tuvalet malzemeleri imalatı kadar turizm, hizmet, imalat, tarım, hayvancılık ve su ürünleri gibi konularda yapılacak yatırımlara belirlenen oranlarda destekler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum